activiteiten
Zuidwest Engeland, een prachtige tuin vol historie en legendes
op 27/2/2018 om 14.00 uur
Programma:

door Guido en Mia Vervoort, reisreportages

Welkom in het wilde westen van Engeland!
Ruige klifkusten met een wilde branding, dramatische rotspartijen, maar ook lieflijk glooiende heuvellandschappen, prachtige holle wegen en uitgestrekte groene vergezichten.
Vanuit de prehistorie duiken de raadselachtige staande stenen op van Stonehenge en Avebury. De Kelten en Romeinen lieten er hun sporen na, met o.a. het Romeinse badhuis van Bath. Vanuit de Middeleeuwen leven geschiedenis, verhalen en legenden onontwarbaar voort met de legendarische Koning Arthur. In latere tijden verrezen de statige landhuizen van de adel waar we zien hoe “upstairs en downstairs” met elkaar samenleefden. Aan de kust verscholen liggen nog enkele pittoreske vissershaventjes en dorpjes als uit een Engels sprookje.
Het zachte klimaat van Cornwall liet toe om verschillende prachtige subtropische tuinen aan te leggen.

Welkom bij Nieuwe Horizonten Leuven!

Je kan kiezen voor een 6-beurtenkaart, geldig op de verschillende locaties en/of voor verschillende personen.
Een 6-beurtenkaart is geldig tijdens het seizoen dat vermeld is op de kaart en kost:
 25 euro voor OKRA-leden
 35 euro voor niet-leden

Een losse voordracht bijwonen kost:
 6 euro voor OKRA-leden
 8 euro voor niet-leden

De ledenprijs geldt mits vertoon van jouw OKRA-lidkaart.

De deelnameprijs omvat inkom en een koffie, thee of water.
Afhankelijk van de locatie zijn er ook andere dranken te verkrijgen tegen betaling.

Locatie:
CM Leuven, zaal De Vaart
Platte Lostraat 541
3010 Kessel-Lo
Prijs:
Leden :Prijs: 6,00 euro
Niet leden: Prijs: 8,00 euro
Voor bijkomende informatie en vragen:
oostbrabant@okra.be
OKRA Oost-Brabant