activiteiten
op 20/2/2018 om 14.00 uur
Programma:

door Manu Adriaens, journalist

Een peloton kleurrijke anekdoten, een waaier van fait divers, een uit de mond van een coureur ontsnapte mooie formulering.
In Zot van de koers brengt journalist Manu Adriaens ze allemaal samen in de vorm van een alfabet. Vooral kleurrijke figuren van vroeger krijgen veel aandacht.
Tientallen miniverhaaltjes vol triomf en tragiek, verteld in de taal van de benen, waarbij de glimlach nooit veraf is.

Toen Luis Ocaña, de Tourwinnaar van 1973, afscheid nam van het wielrennen, kocht hij een hond en noemde die Merckx. Opdat hij - als wraak voor zijn vele nederlagen tegen de Belg - voortaan af en toe eens kon roepen: 'Merckx, zit!' en 'Merckx, lig!'

Welkom bij Nieuwe Horizonten Aarschot!

Je kan kiezen voor een 6-beurtenkaart, geldig op de verschillende locaties en/of voor verschillende personen.
Een 6-beurtenkaart is geldig tijdens het seizoen dat vermeld is op de kaart en kost:
 25 euro voor OKRA-leden
 35 euro voor niet-leden

Een losse voordracht bijwonen kost:
 6 euro voor OKRA-leden
 8 euro voor niet-leden

De ledenprijs geldt mits vertoon van jouw OKRA-lidkaart.

De deelnameprijs omvat inkom en een koffie, thee of water.
Afhankelijk van de locatie zijn er ook andere dranken te verkrijgen tegen betaling.

Locatie:
zaal Vinea
Poortveldenplein
3200 Aarschot
Prijs:
Leden :Prijs: 6,00 euro
Niet leden: Prijs: 8,00 euro
Voor bijkomende informatie en vragen:
oostbrabant@okra.be
OKRA Oost-Brabant