in de kijker
Vanaf september actie '4 maanden gratis lidmaatschap'!

Vanaf september wil OKRA de lokale trefpunten extra onder de aandacht brengen.
Het is in deze periode dat de trefpunten een bijzondere inspanning leveren om hun trefpunt extra in de kijker te zetten bij de niet-leden. Dit doen ze door allerlei promo-actviteiten te organiseren, gaande van fietstochten tot een promostand op de wekelijkse markt.
Informeer je en ga zeker eens een kijkje nemen en proef alvast van hun aanbod.
Of neem contact op met de regio: 011/26 59 30 of limburg@okra.be

Najaarsactie voor nieuwe leden.
Wie lid wordt in september 2017 kan genieten van 4 maanden gratis lidmaatschap. Je betaalt je bijdrage van 23 euro per lid (koppels betalen 38 euro) en je bent dan lid tot eind 2018!
Bovendien krijg je een lekkere fles wijn cadeau!

Deze actie geldt ook voor OKRA-sport. 8 euro per persoon. (Deze bijdrage is terug te vorderen via je ziekenfonds).

(Deze actie neemt af na verloop van elke maand: vanaf oktober '3 maanden gratis lidmaatschap', vanaf november '2 maanden gratis lidmaatschap' en vanaf december '1 maand gratis lidmaatschap'. De gratis fles wijn blijft behouden tot eind februari 2018!)

activiteiten