Gewest Brussel
OKRA Cultuur Brussel ontdekt cultuur in onze hoofdstad!

De OKRA cultuurgroep Brussel

Onze Brusselse vrijwilligers brengen 55+ers tot in de kleinste wijken van het Brussel samen. Dat is goed en dat is mooi! Op die manier brengen zij warmte en kleur in het leven van heel wat 55+ers. Zij bieden daarmee het meest efficiënte antwoord op de vereenzaming die overal in de grootstad om de hoek loert. Ze zijn heel lokaal actief. Toch mogen we als OKRA niet blind zijn voor nieuwe tendensen dat mensen vandaag de dag veel mobieler zijn en samen dingen willen ontdekken. Helemaal binnen ons jaarthema “welkom aan boord” willen we starten met een Brusselse OKRA cultuurgroep. Het idee is simpel, in onze hoofdstad bruist het van het culturele leven (tentoonstellingen, muziekvoorstellingen…). Wij nodigen u uit om samen met ons dit cultureel aanbod enkele keren per jaar te ontdekken. Als OKRA-lid bieden we u hier een bijzonder tarief aan! Wij merken dat heel wat van onze leden, en 55+ers in het algemeen, graag af en toe naar een mooie tentoonstelling of voorstelling willen gaan, maar wat is er leuker dan dat samen met anderen in groep te doen.

Heeft u zin om af en toe uitgenodigd te worden om in groep naar een tentoonstelling of voorstelling te gaan of kent u 55+ers (OKRA-lid of niet) wie dit aanbod zou kunnen interesseren? Heeft u zin om af en toe een groep naar een tentoonstelling of voorstelling te begeleiden? Aarzel dan niet om je naam/adres/telefoon/e-mail te sturen naar jo.bossuyt@okra.be – 02/244.28.91 – 0478/97.02.69. En dan hopen we in het najaar van start te kunnen gaan!

Download documenten :
Programma OKRA Cultuur Brussel 2017 - 2018