Sint Jozef Tereken
Lid worden bij OKRA trefpunt Sint-Jozef Tereken, gaat heel eenvoudig:
 telefoneer of mail naar een bestuurslid voor verdere inlichtingen,
 of om direct het lidmaatschap voor jou in orde te laten maken.
Je kan je lidmaatschap ook online aanvragen
 via het inschrijvingsformulier hier onderaan op de website.
 (vul al de gevraagde gegevens in aub).
Iemand van het bestuur neemt dan contact met je op.
Het lidmaatschap bedraagt (vanaf 2015) 23 euro per jaar,
als enig (hoofd) lid in het gezin.
Een gezinsbijdrage (voor 2 of meer leden uit één gezin) kost 38 euro.                                                                                                                                                                       Wil je ook nog de sportieve toer opgaan, dan betaal je bovenop het lidgeld 8 euro extra
voor de verplichte aansluiting bij OKRA-SPORT vzw.
Uw sportlid-bijdrage kan je terugbetaald krijgen  via CM Waas & Dender( of ander ziekenfonds).
Meer info bij uw bestuur en /of mutualiteit.
De bewoners van een Woon en Zorgcentrum (rusthuis) betalen 10 euro. Serviceflats- bewoners betalen het gewone lidgeld aan 23 euro.
Plaatselijke bijdrage (vroeger bijlid genaamd)  bij trefpunt Sint-Jozef Tereken betaal je 5 euro. (Je moet dan wel als hoofdlid of tweede lid zijn in een ander trefpunt).

Pas na betaling van uw bijdrage gaat je lidmaatschap in.
Je ontvangt het maandelijkse OKRA Magazine, de maandelijkse trefpunt nieuwsbrief en het 3-maandelijkse OKRAZIEN magazine.
Vanaf maart krijgen de sportleden  ook de SPORT- jaarkalender, met datum, & vertrekuur  van onze wandelingen en fietstochten.
Plaats van vertrek is steeds: aan de kerkhofparking van Tereken.

Van harte welkom in ons trefpunt!

Naam: *
Voornaam: *
Adres: *
Nr/Bus:
Postcode: *
Plaats: *
Geboortedatum: *
Telefoon:
Gsm:
Fax:
Vraag:
Gelieve de verificatiecode over te typen alvorens op "Verstuur" te klikken