ledeninfo
Lampiris

Als OKRA-lid krijg je korting op je energiefactuur bij Lampiris, de leverancier van 100% groene energie. Zo kan je genieten van een jaarlijkse korting van 15 euro op het abonnement van je elektriciteitsfactuur en 15 euro jaarlijkse korting op het abonnement van je aardgasfactuur. Daarbovenop krijg je een korting van 2,5 procent op het tarief van elektriciteit en aardgas (niet op de distributiekost of btw). Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Hoe stap je over?

Nog geen klant bij Lampiris?

Neem je factuur en je lidkaart bij de hand en klik hier. Lampiris zal je nadien telefonisch contacteren en doet de rest. Je kan ook bellen naar het gratis nummer 0800 21 001. Daar staat iemand van Lampiris je te woord om telefonisch je gegevens te noteren, ook je lidnummer van OKRA. Vermeld zeker dat je lid bent van OKRA en van het ledenvoordeel wenst te genieten. Nadien ontvang je het contract via e-mail of krijg je het thuisgestuurd zodat je het slechts hoeft te ondertekenen. De rest neemt Lampiris voor zijn rekening.

Je bent al klant bij Lampiris?

Bestaande klanten bij Lampiris genieten van hetzelfde voordeel, op voorwaarde dat je lid bent van OKRA. Je kan een e-mail sturen naar GEP@lampiris.be met duidelijke vermelding van je persoonlijke gegevens, je klantnummer, de promotiecode ‘OKRA’ en je lidnummer of bel op 078 790 790.

Wie is Lampiris?
Nog vragen over Lampiris? Lees de veelgestelde vragen.