Nieuws overzicht
OKRA werft aan: Administratief medewerker Regio Antwerpen (m/v)
OKRA is een bloeiende sociaal culturele vereniging voor 55plussers en telt in de regio Antwerpen 115 trefpunten en 20.000 leden.
Voor het secretariaat van OKRA-regio Antwerpen(Nationalestraat 111 te Antwerpen) werft OKRA vzw aan:

een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse administratieve en logistieke opdrachten met betrekking tot de werking van OKRA in de regio Antwerpen.

Uw profiel
  • je beschikt minimaal over een diploma secundair onderwijs (bij voorkeur handelsrichting)
  • je bent een administratieve duizendpoot
  • je beschikt over een degelijke gebruikskennis van de computerprogramma’s Word, Access, Excel, Power-Point, Outlook….
  • je bent sterk communicatief zowel mondeling als schriftelijk
  • je bent uiterst precies, resultaatgericht, stressbestendig en klantgericht
  • je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamspeler
  • je bent bereid deel te nemen aan een selectie (gesprek en praktische proef op 20/06/2017)
Wij bieden
  • een deeltijdse betrekking (4/5de) voor een periode van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging;
  • een boeiende en gevarieerde job met ruimte voor initiatief en creativiteit
  • een aantrekkelijke bezoldiging met extralegale voordelen

Meer informatie over de functie en de werkinhoud:
contacteer Roel FRANCOIS telefonisch op nummer 0477/504269 of via mail op het mailadres roel.francois@okra.be

Sollicitatiebrief met je motivatie en je curriculum vitae richt je tegen uiterlijk 31 mei 2017 aan Roel FRANCOIS via roel.francois@okra.be

Geselecteerde kandidaten zullen uitgenodigd worden voor gesprek en proef op 20/06/2017.