Wilrijk St Bavo
op 16/1/2018 om 15.00 uur
Programma:

Dinsdag 16 januari – Bezoek aan Carnavalsvereniging

Op dinsdag 16 januari om 15(!)u. zijn we te gast bij de Carnavalvereniging van Mortsel in de Fortstraat te Mortsel (=het klein straatje aan de 1ste verkeerslichten tegenover de vroegere Massive-winkel aan de militaire baan).

U moet al voorsorteren naar rechts ,richting Mortsel centrum!

In hun hangar/ werkruimte ( MG 40)  staan hun praalwagens voor de stoet van 10 maart opgesteld en we krijgen uitleg over hun manier van werken, hun materiaal, het voor  hen magische carnavalsgetal “11” en de titels van prins(es) en keizer Carnaval.

De bijdrage is 5 euro per persoon te betalen zoals altijd bij Gerd.

Omdat het geen gemakkelijke tram/bus verbinding is gaan we daar heen met car pooling.

Wie iemand kan meenemen of wilt meerijden graag melden bij Gerd bij de inschrijving.

Afspraak om 14.30u. aan ons lokaal.

Wie rechtstreeks wilt rijden kan parkeren binnen de omheining van het fort: de (smalle) Fortstraat inrijden en halverwege links door de poort.

U kunt ook de bus 141 nemen  op de Bist over de Kredietbank richting Doornstraat.

ALAAF!

Prijs: