Berchem Groenenhoek
Ons trefpunt
Welkom op de website van OKRA-Trefpunt Berchem Groenenhoek

VOOR SENIOREN DIE WAT MEER WILLEN.

OKRA staat voor Open K(Ch)ristelijk Respectvol Actief en is jonger dan ooit!
Zij organiseert zowat alles waar iemand met een seconde vrije tijd kan naar verlangen.
Bent u leergierig, misschien ook een beetje nieuwsgierig?
Van tijd tot tijd sportief en bovenal ook nog eens creatief, dan is OKRA zeker iets voor U!

Een aanbod om duimen en vingers af te likken, op maat van jonge en iets minder jonge senioren vanaf 55+.
Ook OKRA-Trefpunt Berchem Groenenhoek groeit nog steeds.  Al meer dan 280 leden: dat is niet niks, maar het trefpunt biedt dan ook een goedgevulde agenda aan.

Zo zijn er de weerkerende activiteiten waar tijd wordt uitgetrokken voor een gezellige babbel, kaarten, hobby, missie,rummicub,en sjoelbakken kortom gezelligheid onder vrienden.

Verder zijn er de seizoensgebonden activiteiten als fietstochten, wandeltochten en bezoek aan één of andere bezienswaardigheid.

We doen halve dag uitstappen en cultuur op zondag. keuze genoeg.

Vanzelfsprekend worden feestvieringen, zoals Paasviering, Vaderdag, Moederdag en Kerstfeest, met de nodige gezelligheid, een hapje en een snak.... eten en drinken .... gezellig programma's  getooid.  Uiteraard rond Allerheiligen, gedenken wij onze overleden leden, tijdens een bezinningsmoment.

Daarnaast staan we open voor de vele interessante activiteiten die worden georganiseerd door het gewest en de regio: voordrachten, optredens.

Zegt het u iets?

Sluit je aan als je er wilt bijzijn.

Aarzel dan niet en doe zoals zovele anderen:
geniet van het leven  en wordt lid van OKRA.

Meer informatie is te verkrijgen bij onze voorzitster, secretaris of een ander bestuurslid, waarvan je de gegevens kan terugvinden in de rubriek "Bestuur".

• Bestuursverkiezingen
kiezen
aanbod van activiteiten
overzicht

Er zijn bijna alle dagen activiteiten .

*Elke maandag is er in ons lokaal sjoelbakken met een tasje koffie of thee en of een pintje.

*Op dinsdag kaarten we en spelen we rummicub, een zeer leuk spel.

*Op woensdag gaan we om de 14 dagen wandelen vanaf half oktober tot half april  en van dan af is er fietsen tot half oktober.

-en we kaarten ook in ons lokaal.

*Bingo spelen we elke eerste donderdag van de maand.

*Elke maand is er cultuur op zondag en praatcafé; en halve dag uitstappen.

*Op geregelde tijdstippen organiseren we worstenbrood middagen, pannenkoekenslag en mosselfeesten.

overzicht van onze standaard activiteiten.

Ons lokaal is open op dinsdag en woensdag   van 13u30 tot 16u30.

We doen sjoelbakken, bingo,rummikub en kaart wedstrijden.

In de zomer vanaf half april fietsen we om de 14 dagen tot half november en in de winter van half november tot half april gaan we wandelen om de 14 dagen.

We hebben ook alle 2 maanden praatcafé; en dan komt er een gast spreken over verschillende boeiende onderwerpen en soms actuele onderwerpen.

We doen ook aan cultuur en ontspanning elke maand;-Daarom is het raadzaam om onze nieuwsbrief te lezen.

Deze krijg je elke maand langs je wijkmeesters.

Lid worden heeft alleen maar voordelen .

LID Worden

Wil je samen met de 212.000 OKRA-leden de grootste ouderen beweging van Vlaanderen nog sterker maken? Dat kan!

Het OKRA-lidmaatschap biedt je heel wat voordelen:

Ons trefpunt OKRA Berchem Groenenhoek heeft 280 leden met vele vrienden onder elkaar.

• Activiteiten samen met leeftijdsgenoten
  • Informatie over inkomen, zorg, mobiliteit,…
  • Uitstekende communicatie via OKRA-magazine en de websites
  • Een goede en veilige verzekering
  • Vele ledenvoordelen.

Word dus meteen lid! Het kost je maar 20 euro voor het hoofdlid, een gezinslid betaald 15,00 Euro per jaar

Geef ons een seintje ( zie bestuur) of kom langs ons lokaal in de namiddag, Geluwestraat 52 te 2600 Berchem of naar het parochiecentrum elke vrijdag morgen tussen 10u en 12u.

Geef je gebruikersnaam en wachtwoord in:
Paswoord vergeten?