Beringen-Noord

Welkom op de site van trefpunt Beringen Noord

Beste,

De zomer is in het land. Tijd voor enkele buitenactiviteiten.
Bezoek aan de aspergekwekerij in Peer en de zeereis zijn reeds geprogrammeerd. De fietsclub organiseert een fiets mee aktiviteit. Over dit alles vind je uitgebreid informatie in het clubblad.
Op onze brunch willen wij iedereen voor de zomervakantie nog eens samenbrengen om gezellig over alle clubs heen elkaar te ontmoeten.

Maar toch wil ik in dit artikel iedereen nog eens extra bedanken voor de goede opkomst op onze restaurantdag. Het is voor ons een grote steun te zien dat jullie nog massaal deelnemen.
Dank zij deze dag kunnen wij weer tegen democratische prijzen het volgende jaar activiteiten organiseren voor jullie. Immers al de winst vloeit terug naar de leden.

Tevens een grote pluim aan alle medewerkers die dit evenement mogelijk maakten.
Niet minder dan 30 medewerkers waren in de weer om alles prima op tafel te krijgen.
Hartelijk dank aan deze spontane medewerking van zovelen en de goede en plezante samenwerking die wij mochten ervaren op deze dag.

Vrienden, onze beweging leeft. Zeg het voort, uw reclame is onze beste promotie voor de toekomst.

Uw teamcoördinator.
Roger Meynckens