Diest

Welkom op de Website van OKRA Diest.

OKRA DIEST vierde zijn 65 jarig bestaan "Briljanten jubileum" op 15 juni 2017

in onze foto galerij kan je de foto's zien!

In juli zijn er geen activiteiten. Prettig verlof!

Wat moet je doen om OKRA lid te worden?

Alle 55+ personen van Diest zijn welkom in onze groep. Wij zijn met ongeveer 170 leden van 55 tot 94 jaar en doen heel wat activiteiten om onze leden aangename dagen te laten beleven. Zo hebben wij elke week op donderdag een dansopleiding onder leiding van een dansleraar. Twee maal per maand OKRA Café waar wij samen komen om te kaarten of creatief bezig te zijn of zomaar een drankje komen drinken en praten met andere leden. Vier maal per jaar feesten we: Lentefeest, Zomerfeest, Herfstfeest en Kerstfeest. Voor de sportievelingen bieden we wandelen en fietsen. Twee maal per jaar hebben we een daguitstap naar steden in België of Nederland.
Reden te over om je nu aan te sluiten. Je betaalt €23,00 lidgeld voor 1 persoon, €38,00 voor een koppel en 10 euro voor een bewoner van een rusthuis. Tot eind februari 2017 krijg je daarbij ook nog een fles OKRA wijn.
Ben je geïnteresseerd, ga naar het scherm contact, vul het in en mail het naar ons. We nemen snel contact met je op.

De voorzitter
Fred Aerts