Gontrode
Ons trefpunt
Welkom op de website van OKRA Trefpunt Gontrode!

Lid worden van OKRA

Wil je samen met  218.000 OKRA -leden de grootste ouderenbewegingvan Vlaanderen nog sterker maken? Dat kan!

De twee OKRA pijlers, boeiende, gevarieerde activiteiten en de trefzekere belangenbehartiging, krijg je op verschillende plaatsen aangeboden.

• Via de uitstekende communicatie in ons OKRA-magazine (10 nummers per jaar elk  in elk nummer ledenvoordelen om u tegen te zeggen ), www.okra.be  en  www.okrasport.be degelijke brochures....
  • Via activiteiten waar je samen met leeftijdgenoten van geniet: sport, reizen, academie, crea.....zowel in OKRA- trefpunten als in de OKRA-regio's
  • Via de trefzekere belangenbehartiging,zowel in OKRA - trefpunten,OKRA-regio's als via het  Algemeen secretariaat  van OKRA in Brussel: inkomen, zorg, mobiliteit, beleidsparticipatie op gemeentelijk, provinciaal, Vlaams, federaal en Europees niveau.
  • Niet te vergeten: leden van de OKRA vzw zijn via hun lidmaatschap goed en veilig verzekerd.

Word dus meteen lid!
je bent een jaar lid voor: 20 euro!
gezinsleden betalen: 15 euro
bewoners van een woon- en zorgcentrum: 10 euro.
Bel  naar:
Godelieve De Winter -  09 252 24 43 - Voorzitster   of
Gaby Van Daele - 09 252 16 92 - Secretaris
Wij zorgen voor de rest!

Geef je gebruikersnaam en wachtwoord in:
Paswoord vergeten?