Hamont

Welkom op de website van

OKRA trefpunt Hamont

OKRA is de grootste ouderenbeweging van Vlaanderen.

Op deze website kom je te weten wie we juist zijn en wat we doen.

HIER vind je alle bestuursleden van OKRA Hamont

PROGRAMMA MAART 2017.

Wandelen:  (advies van onze gidsen)  “AANGEPAST SCHOEISEL HOUDT UW VOETEN DROOG!

Donderdag 16 maart naar het Vosseven  (Stramproy) te midden van bos en natuur

Donderdag 23 maart in het wandelgebied van de  Goolderheide (Bocholt)

Donderdag 30 maart  op zoek naar de minder bekende plekjes aan De Bever

Donderdag 6 april de onbekende schoonheid in de LOONDERLOOP te Waalre

→ Telkens vertrek aan De Burg om 13u30. Carpoolen mogelijk.

Vrijdag  17 maart in Dienstencentrum  DE KRING -Bosstraat 7  met   KAART EN KIEN

Aanvang 14 uur . Andere ontspanningsnamiddagen: woensdag 8 maart om 13u30 in Neerpelt Grote Heide en vrijdag 10 maart in de parochiezaal te Kaulille ook 13u30.

LEZING: dinsdag namiddag 14 maart om 14 uur in De Burg

SLAAP EN SLAAPPROLEMEN BIJ OUDEREN

Goed en voldoende slapen is zeer belangrijk voor je gezondheid.  Maar….iedereen heeft wel eens moeite met inslapen of het gevoel dat men slecht geslapen heeft.  Een verstoorde slaap met een kortdurend slaaptekort is op zich geen ramp.  Een langdurig slaaptekort kan op langere termijn een slaapprobleem in de hand werken.

Waarom is slaap belangrijk?  Is een middagdutje een goed idee? Heb je meer of minder slaap nodig? Wat met slaapmedicatie?  Wat zijn de nadelen van slaapmedicatie? Wat is slaaptherapie?

Deze en veel meer vragen beantwoordt onze gastspreker IVO DRIESKENS op een zeer interessante wijze.  De voordracht wordt toegelicht via een PowerPoint presentatie.

IEDEREEN IS WELKOM ( ook niet-leden ). INKOM GRATIS.

Wil je ons LENTEFEEST 2017 bijwonen ??  Onthoud de datum donderdag 20 april .

Meer daarover in ons programma van  APRIL.

---------------------------------------------------------------

NIEUWJAARSTREFFEN VOOR HET  BESTUUR-  EN CLUBVERANTWOORDELIJKEN VAN OKRA TREFPUNT HAMONT.
Nieuwjaarswensen en een Gelukkig 2017 voor de aanwezigen in Parochiezaal “de Burg” te Hamont met hun partner met een “drankje en een hapje”. Zo werd het nieuwe jaar ingezet als betuiging van dank voor de talentvolle inzet van vele bestuursleden en clubverantwoordelijken voor het organiseren van activiteiten,  zowel  vormende-  sportieve- en creatieve bijeenkomsten  voor haar leden van OKRA trefpunt Hamont.    ( J.J.S. )
------------------------------------------------------------------------

EN WAT DOEN WE NOG?  GA MAAR EENS KIJKEN EN MEEDOEN !!!

OP MAANDAGEN houdt de hobby-club DAMES hun knutselnamiddag in de Burg van 14u tot 17u.

OP MAANDAGEN houden de hobby MANNEN zich nuttig bezig in lokaal "De Wal" van 14u tot 17u.

OP WOENSDAGEN oefent de dansclub in de Burg van 10u tot 11.15u.

OP DINSDAGEN-DONDERDAGEN en ZATERDAGEN wordt er gepetanquet vanaf 13.30 tot 16.00 op de overdekte petanquebanen van het Dienstencentrum De Kring.

OP WOENSDAGEN wordt er gekaart in de Kring vanaf 13.30 tot 17.00.

MET OKRA HAMONT BEN JE GOED BEZIG !

Onze activiteiten
    OKRA-magazine