Hamont

op de website van OKRA TREFPUNT HAMONT

OKRA is de grootste ouderenvereniging van Vlaanderen!

Onze vereniging is goed ingeburgerd bij de senioren.

OKRA staat voor:

Open, Kristelijk, Respectvol en Actief.

We nodigen je uit via deze website kennis te maken

met onze vereniging en haar aanbod aan activiteiten.

HIER vind je alle bestuursleden

PROGRAMMA DECEMBER 2017 en JANUARI 2018

WANDELEN:

Donderdag 7/12 wandelen in Buitenheide. Vertrek 13u30 aan De Burg

Maandag 11/12 Ontdek-je-plekje omgeving Varkensbos. Vertrek 13u.45 De Burg

Donderdag 28/12 wandelen aan De Bever. Vertrek 13u30 aan De Burg

Donderdag 18/1/2018: wandelen omgeving Het Goor. Vertrek 13u30 aan De Burg

Donderdag 25/1/2018: wandelen omgeving Vossenven. Vertrek 13u30:aan De Burg

Donderdag 1 februari: wandelen Boshoverheide.  Vertrek  13u30 aan De Burg

CARPOOLING STEEDS MOGELIJK.

Wandelen in de buitenlucht is gezond en houdt U fit. Wij doen het rustig, genieten van de natuur en nemen tijd voor een “terras-bezoekje”!

==============================

Vrijdag 8 december 2017: bezoek aan het breigoederenfabriek Marchiënne. Vertrek aan De Burg om 14 u.

Donderdag 14 december 2017: kerstfeest in De Posthoorn.  Deuren open vanaf 11u30. Zie bijgaande uitnodiging voor dit bijzonder kerstfeest. Inschrijven verplicht bij uw bestuurslid uiterlijk  8 december.

Vrijdag 5 januari 2018: ontspanning met kaart en kien in Dienstencentrum De Kring,Bosstraat,7 Hamont. Het kienen begint om 14 u.  De deuren gaan ten vroegste open vanaf 13u30.
Andere kiennamiddagen:8/12 en 12/1 te St.Huibr.Lille(Bosuil)-- op 10/1 te Neerpelt Grote Heide—-op 19/1 te Herent  (voetbalkantine)—op 26/1 te Kaulille (Parochiezaal)en op 2 februari te Neerpelt (Boseind) telkens  vanaf 13u30.

==============================

NU AL INSCHRIJVEN VOOR DE NATIONALE WINTERWANDELDAG IN VAALS OP 20 FEBRUARI. Inschrijven en info kan telefonisch bij sportverantwoordelijke JAN HOUBEN (011.44 66 61) UITERLIJK 31 DECEMBER 2017
    ==============================

Als je regelmatig deelneemt aan sportactiviteiten die OKRA organiseert heb je er alle belang bij de OKRA-sportverzekering te nemen. Het kost slechts 8 euro die je nog terug krijgt van CM of andere mutualiteit. Je kan je verzekeren voor 2018 bij uw bestuurslid.

Uw OKRA-TEAM WENST U EEN ZALIG KERSTMIS EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR !

*+*+**+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*

Regio Limburg herinnert ons om onze leden aan te sporen hun e-mail adres kenbaar te maken (zonder verplichting !!) teneinde bijzondere berichten snel kenbaar te maken. Zij verbinden zich ertoe de adressen enkel te gebruiken voor OKRA berichten.  Mail uw e-mail adres aan andre.rackels@hotmail.be

ONTDEK WAT WIJ NOG MEER DOEN:

Op maandag is er hobby voor de dames op de Burg van 13.30 tot 16.30
Op maandag is er hobby voor de heren op de Wal van 13.30 tot 16.30

Op dinsdag , donderdag en zaterdag is er petanque achter het dienstencentrum De Kring van 13.30 tot 17.00.

Op woensdag is er dansles in de Burg van 10.00 tot 11.15. Deelname in de kosten 10€ per jaar.

Op donderdag wordt er gewandeld van oktober tot maart. Daarna wordt er gefietst.
Vertrek achterkant van de Burg om 13.30 behalve voor de dagtochten, die vertrekken om 9.00.

Dan is er nog "ontdek je plekje". Ontdek HIERONDER wat dat inhoud.

Samen met senioren op eigen tempo wandelen onder begeleiding van mensen met een groen hart voor de omgeving. Niet ver van huis, maar in eigen streek plekjes ontdekken in de pracht van elk seizoen, genieten van de eigen omgeving.

Dit initiatief is een samenwerking tussen Volkstuin Achel, KWB Hamont-Achel, Natuurpunt Hamont-Achel, Okra Hamont en Okra Achel, Seniorenwerking Hamont-Achel en dienstencentrum de Kring.

De samenkomst is altijd voor Hamont aan de Burg en voor Achel op de parking van het Michielsplein telkens om 13.45. Samenrijden naar startplaats wandeling is mogelijk. Deelname is gratis

Infonamiddag rond ziekenvervoer
Onze activiteiten