Hamont

Welkom op de website van

OKRA trefpunt Hamont

OKRA is de grootste ouderenbeweging van Vlaanderen.

Op deze website kom je te weten wie we juist zijn en wat we doen.

HIER vind je alle bestuursleden van OKRA Hamont

PROGRAMMA FEBRUARI 2017.

Maandag  6 februari : “ontdek-je-plekje” naar “ DE  DOODENDRAAD “ met toelichting  door de Heemkundige Kring Hamont.

Vertrek aan De Burg om 13.45 u

Donderdag 9 februari: naar de LAURABOSSEN  (Weert) . Vertrek Burg om 13.30u

Donderdag 16 februari : naar de POLLISMOLEN  (Opitter). Vertrek Burg om 13.30u

Donderdag 2 maart : naar de SAHARA (Lommel) . Vertrek Burg om 13.30 u

Donderdag 9 maart : naar de KEMPEN (Lozen) . Vertrek Burg om 13.30u

→  BIJ ELK VERTREK AAN DE BURG IS CARPOOLING MOGELIJK !

Dinsdag 7 februari : gewestelijke oefennamiddag DANSEN in De Posthoorn. Aanvang vanaf 13.30 u. ONZE DANSCLUB VERWACHT UW AANMOEDIGING.

Vrijdag 17 Februari: ontspanning met kaart en kien in De Kring.  Aanvang : 14 u.

Andere kien namiddagen: Boseind Neerpelt op 3 februari – Grote Heide Neerpelt op 8 februari – Kaulille Parochiezaal op 10 februari en St.Huibr.Lille Bosuil op 24 februari.

HERINNERING: de winterwandeldag in POSTEL gaat door op 21 februari.

Noteer nu reeds in uw agenda / I-phone : dinsdag 14 maart lezing in De Burg om 14 uur.

met als onderwerp :

“SLAAP(tekort) BIJ OUDEREN" !

Hernieuwing lidgeld : uw bestuurslid zal uw verlenging van uw lidmaatschap aanbieden. Er is geen verhoging van lidgeld : 23 euro als lid – 38 euro (2 leden) –10 euro als bewoner in Zorgcentrum.

Wij danken U

Volgende bestuursvergadering: 9 maart 2017

Even herinneren: Leden die – al is het slechts 1 keer – deelnemen aan een sportactiviteit (wandelen, fietsen, petanquen, dansen,………….) laten zich best bij OKRA-SPORTVERZEKERING verzekeren.  Het kost slechts 8 euro die je trouwens volledig terug ontvangt van uw ziekenfonds. De hernieuwing van de verzekering voor 2017 zal uw bestuurslid vragen in december 2016.

---------------------------------------------------------------

NIEUWJAARSTREFFEN VOOR HET  BESTUUR-  EN CLUBVERANTWOORDELIJKEN VAN OKRA TREFPUNT HAMONT.
Nieuwjaarswensen en een Gelukkig 2017 voor de aanwezigen in Parochiezaal “de Burg” te Hamont met hun partner met een “drankje en een hapje”. Zo werd het nieuwe jaar ingezet als betuiging van dank voor de talentvolle inzet van vele bestuursleden en clubverantwoordelijken voor het organiseren van activiteiten,  zowel  vormende-  sportieve- en creatieve bijeenkomsten  voor haar leden van OKRA trefpunt Hamont.    ( J.J.S. )
------------------------------------------------------------------------

EN WAT DOEN WE NOG?  GA MAAR EENS KIJKEN EN MEEDOEN !!!

OP MAANDAGEN houdt de hobby-club DAMES hun knutselnamiddag in de Burg van 14u tot 17u.

OP MAANDAGEN houden de hobby MANNEN zich nuttig bezig in lokaal "De Wal" van 14u tot 17u.

OP WOENSDAGEN oefent de dansclub in de Burg van 10u tot 11.15u.

OP DINSDAGEN-DONDERDAGEN en ZATERDAGEN wordt er gepetanquet vanaf 13.30 tot 16.00 op de overdekte petanquebanen van het Dienstencentrum De Kring.

OP WOENSDAGEN wordt er gekaart in de Kring vanaf 13.30 tot 17.00.

MET OKRA HAMONT BEN JE GOED BEZIG !

Onze activiteiten
    OKRA-magazine