Hamont

Welkom op de website van

OKRA trefpunt Hamont

OKRA is de grootste ouderenbeweging van Vlaanderen.

Op deze website kom je te weten wie we juist zijn en wat we doen.

HIER vind je alle bestuursleden van OKRA Hamont

PROGRAMMA DECEMBER 2016 EN JANUARI 2017.

Wandelingen (allemaal rond 6 à 7 km.)

Donderdag 8 december: naar de Dubbele Paal

Maandag 12 december: Ontdek-je-plekje  naar het Bosleerpad (Lozen)

Donderdag 5 januari: bestemming Smeetshof

Donderdag 19 januari: bestemming Broekkant in StHuibr.Lille

Donderdag 26 januari: in de Loozerheide in Dorplein

Vertrek telkens aan De Burg om 13u30 –behalve 12 december: vertrek om 13u45 .

Woensdag 7 december: uitstap naar breigoederenfabriek Marchiënne.  De bus vertrekt aan De Burg om 9u30. Deelname 6,50 euro. Ontvangst met koffie/thee en gebak. Terug thuis rond half drie. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Verwittig uw bestuurslid indien U deelneemt.  Ook niet-leden kunnen mee.

Vrijdag 16 december : kerstfeest in De Posthoorn.  Aanvang 12 u. Inschrijven bij uw bestuurslid uiterlijk tot 10 december. Zie HIER de uitnodiging.

Dinsdag 21 februari: nationale winterwandeldag in POSTEL.  Inschrijven en info kan telefonisch bij sportverantw. JAN HOUBEN (011. 44 66 61) uiterlijk  31.12.2016.

Even herinneren: Leden die – al is het slechts 1 keer – deelnemen aan een sportactiviteit (wandelen, fietsen, petanquen, dansen,………….) laten zich best bij OKRA-SPORTVERZEKERING verzekeren.  Het kost slechts 8 euro die je trouwens volledig terug ontvangt van uw ziekenfonds. De hernieuwing van de verzekering voor 2017 zal uw bestuurslid vragen in december 2016.

EN WAT DOEN WE NOG?  GA MAAR EENS KIJKEN EN MEEDOEN !!!

OP MAANDAGEN houdt de hobby-club DAMES hun knutselnamiddag in de Burg van 14u tot 17u.

OP MAANDAGEN houden de hobby MANNEN zich nuttig bezig in lokaal "De Wal" van 14u tot 17u.

OP WOENSDAGEN oefent de dansclub in de Burg van 10u tot 11.15u.

OP DINSDAGEN-DONDERDAGEN en ZATERDAGEN wordt er gepetanquet vanaf 13.30 tot 16.00 op de overdekte petanquebanen van het Dienstencentrum De Kring.

OP WOENSDAGEN wordt er gekaart in de Kring vanaf 13.30 tot 17.00.

MET OKRA HAMONT BEN JE GOED BEZIG !

HIER vind je de flyer betreffende de vakantiebeurzen van OKRA.
Onze activiteiten
    OKRA-magazine