Hamont

Welkom op de website van

OKRA trefpunt Hamont

OKRA is de grootste ouderenbeweging van Vlaanderen.

Op deze website kom je te weten wie we juist zijn en wat we doen.

HET IS BETER OM DEZE WEBSITE OP TE STARTEN IN GOOGLE CHROME IVM WEERGAVE VAN FOTO'S

HIER vind je alle bestuursleden van OKRA Hamont

PROGRAMMA JULI 2016

DONDERDAG 7 JULI: dag fietstocht naar De Grote Peel (69 km.) Vertrek aan De Burg om 9.30u. Picknick meenemen.

ZONDAG  10 JULI: Kroningsfeest – processie in Tongeren. Zie uitvoerige toelichting hieronder de pagina. Er zijn nog enkele plaatsen in de bus beschikbaar voor leden en niet-leden. Inschrijven en betalen kan nog (zolang de bus nog niet is volzet) bij Okra-secretaris René Joosten, Burg 87 (011.44.57.87) tot 9 juli.  Deelname: 20 euro voor de bus + genummerd ticket voor tribune zitplaats.  Vertrek aan De Burg om 11.45u stipt.

MAANDAG 11 JULI: Ontdek-je-plekje wandeling naar het Elsbroek. Vertrek aan De Burg om 13.45u.

DONDERDAG 14 JULI:  Buksschieten bij Schutterij St.Anna –sportzone De Siggert  in Achel. Wij vertrekken samen met de fiets aan De Burg om 13.15 u. Wenst u met eigen auto te gaan en deel te nemen word je aan de Schutterij verwacht ten laatste om 13.45 u. INSCHRIJVEN VERPLICHT !! (011. 44 66 61 Sportverantw. Houben Jan. ) ten laatste 7 juli.

DONDERDAG 28 JULI:  fietstocht rond het Hageven (36 km.) Vertrek aan De Burg om 13.30u.

PROGRAMMA AUGUSTUS 2016

DONDERDAG  11 AUGUSTUS: fietstocht (30km.) naar Reppel. Vertrek: Burg om 13.30u

DONDERDAG  25 AUGUSTUS: fietstocht (36 km.) naar De Meerpaal in Lommel. Vertrek: Burg om 13.30u

Uw OKRA-bestuur wenst U een aangename vakantie !  Surf ook eens naar onze website: www.okra.be/trefpunt-hamont

KRONINGSFEESTEN 2016

OKRA trefpunt HAMONT biedt u de gelegenheid de processie tijdens de Kroningsfeesten 2016 in TONGEREN bij te wonen op ZONDAG 10 JULI. Wij reserveerden 50 genummerde tribuneplaatsen. Wij kunnen u dit aanbieden voor  20 euro –busreis en tribuneplaats inbegrepen.  De plaatsen zijn  beperkt tot 50 personen , dus als je er bij wil zijn moet je snel inschrijven (verplicht) bij uw bestuurslid. INSCHRIJVEN UITERLIJK TOT 18 JUNI.
De bus vertrekt om 11u45 (kwart voor 12) stipt (achterkant De Burg) omdat wij moeten aankomen in Tongeren voor 13.u30 (half twee) zo niet kunnen wij niet aan de tribune afgezet worden en wordt de bus verwezen naar de officiële parkeerplaats. De processie start om 15 u.  Na de processie hebt u de gelegenheid de prachtig versierde stad te bewonderen. Wij vertrekken terug op afgesproken uur en plaats.

EN WAT DOEN WE NOG?  GA MAAR EENS KIJKEN EN MEEDOEN !!!

OP MAANDAGEN houdt de hobby-club DAMES hun knutselnamiddag in de Burg van 14u tot 17u.

OP MAANDAGEN houden de hobby MANNEN zich nuttig bezig in lokaal "De Wal" van 14u tot 17u.

OP WOENSDAGEN oefent de dansclub in de Burg van 10u tot 11.15u.

OP DINSDAGEN-DONDERDAGEN en ZATERDAGEN wordt er gepetanquet vanaf 13.30 tot 16.00 op de overdekte petanquebanen van het Dienstencentrum De Kring.

OP WOENSDAGEN wordt er gekaart in de Kring vanaf 13.30 tot 17.00.

MET OKRA HAMONT BEN JE GOED BEZIG !

Volgende bestuursvergadering
Onze activiteiten