Hamont

Welkom op de website van

OKRA trefpunt Hamont

OKRA is de grootste ouderenbeweging van Vlaanderen.

Op deze website kom je te weten wie we juist zijn en wat we doen.

HIER vind je alle bestuursleden van OKRA Hamont

Na hopelijk een voor U deugddoende vakantie  - op  tropisch warme dagen misschien uitgezonderd – gaan we weer van start voor een nieuw werkjaar met volgend programma:

PROGRAMMA SEPTEMBER 2016

Donderdag  8 sept. Fietsen naar de Brugseheide (35 km.) Vertrek aan De Burg om 13 u.30.

Maandag 12 sept.  Ontdek-je-plekje wandeling (paddestoelwandeling aan de Tomp). Vertrek aan De Burg om 13 u 45.

Donderdag 15 sept. Krulbolevenement : enkele uurtjes genieten van een gezellige oude volkssport aan het Catharinadal – Achel. Vertrek met de fiets om 13 u 30. aan De Burg. Indien je met uw auto de verplaatsing maakt word je verwacht om 14 u. in Catharinadal (even voorbij de Achelse kaasmakerij). Telefonisch inschrijven verplicht bij sportverantw. Jan Houben (011: 44 66 61 uiterlijk 12 september).

Vrijdag 16 sept. Ontspanning met kaart en kien in het Diensten centrum De Kring: aanvang kienen vanaf 14 u. AANDACHT: de zaal is pas beschikbaar vanaf 13 u 45.! !

Donderdag 22 sept. Fietsen naar Bokrijk. Vertrek (met  fietsendrager) aan De Burg om 9 u., tot aan het vertrekpunt met de fiets. (parking Molenheide). Aantal fietskilometers: 53 km. Picknick meenemen. Deelnemers dienen zich uiterlijk 20/9  telefonisch in te schrijven bij sportverantw. Jan Houben  (011: 44 66 61).

DINSDAG 27 sept.  Busuitstap naar GELDERLAND en KLEVE. Zie programma hier onder. Deelname aan deze niet - vermoeiende uitstap:  € 50,00.

PROGRAMMA:
8.00 u Vertrek achter De Burg
9.30 u Aankomst bij AALSHOF: koffie met gebak, uitleg, rondleiding, proeverij van 4 soorten advocaat en daarna koffie
11.00u Vertrek naar MALDEN met bezoek aan het accordeonmuseum met toelichting
12.30u Vertrek naar MILLINGEN AAN DE RIJN
13.00u Aankomst bij HOTEL MILLINGS CENTRUM : 3-gangenmenu
15.00u Geleide rondrit met de bus door de Ooipolder en langs berg en dal in het hart van Natuurgebied De Gelderse Poort
17.00u Einde van de rondrit en vrije tijd in het Duitse stadje KLEVE om wat te     shoppen,…..terrasje doen,………
18.30u  Vertrek huiswaarts en aankomst thuis rond 20.30u

Inschrijven en betalen bij uw bestuurslid uiterlijk 21 september.

Donderdag 29 sept. Fietsen naar Altweerterheide (37 km.) Vertrek aan De Burg om 13 u 30.

EN WAT DOEN WE NOG?  GA MAAR EENS KIJKEN EN MEEDOEN !!!

OP MAANDAGEN houdt de hobby-club DAMES hun knutselnamiddag in de Burg van 14u tot 17u.

OP MAANDAGEN houden de hobby MANNEN zich nuttig bezig in lokaal "De Wal" van 14u tot 17u.

OP WOENSDAGEN oefent de dansclub in de Burg van 10u tot 11.15u.

OP DINSDAGEN-DONDERDAGEN en ZATERDAGEN wordt er gepetanquet vanaf 13.30 tot 16.00 op de overdekte petanquebanen van het Dienstencentrum De Kring.

OP WOENSDAGEN wordt er gekaart in de Kring vanaf 13.30 tot 17.00.

MET OKRA HAMONT BEN JE GOED BEZIG !

Onze activiteiten
    OKRA-magazine