Hasselt-Runkst
Als gepensioneerde of 55+ ben je misschien op zoek naar een vereniging waarin je een deel van je vrije tijd zou willen spenderen.
Wel, zoek niet verder en sluit je aan bij "OKRA 55+ Hasselt-Runkst", een trefpunt voor medioren en senioren, die samen met andere leeftijdsgenoten willen deelnemen aan een zinvolle en of creatieve vrijetijdsbesteding.
Bij ons kun je terecht voor wekelijks op maandag:creatieve hobby zoal breien, haken maar ook voor een potje rummi-cub of schrabbel en kaarten.
Wij  fietsen ook op donderdag en geven bewegingsgym op woensdag.
Samen doen we  uitstappen met al dan niet een culturele of ontspannende inhoud. .
Verder is er een bestuur waar men met al Uw vragen of problemen terecht kan.

Alle activiteiten zijn terug te vinden op de menubalk achter "activiteiten".

De meeste activiteiten gaan door in het O C Runkst op de Runkstersteenweg 149 3500 Hasselt.

Test welkom

Van harte welkom op de website van OKRA-Testwebsite

OKRA is de grootste vereniging voor 55-plussers in Vlaanderen.

OKRA-Testwebsite maakt deel uit van de meer dan 150 lokale trefpunten binnen OKRA-Limburg.

OKRA bied je een boeiend en gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals uitstappen, wandelen, fietsen, reizen, petanque, kaarten, crea, culturele activiteiten, ... en zoveel meer!

Maar OKRA is meer dan dat. OKRA-Algemeen behartigt ook je belangen! Zo strijdt OKRA voor betaalbare rusthuizen, een menswaardig pensioen, een uitgebreide en degelijke zorgverlening, tegen armoede en ongelijke kansen, ...

Wenst ook jij je vrijgekomen tijd samen met leeftijdsgenoten zinvol in te vullen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Om lid te worden vul je het inschrijvingsformulier in of neem je contact op met iemand van uw bestuur.

Onze activiteiten
    OKRA-magazine