Helchteren

WELKOM op de web-site van Okra trefpunt Helchteren.

OKRA Helchteren is een vereniging voor alle 55-plussers, zowel voor jonge als oudere senioren.

Contact en vriendschap staan centraal. Je kan bij ons terecht voor heel wat boeiende activiteiten :

fietsen, wandelen, turnen,crea, dansen, tai-chi, petanque

maar ook lezingen over maatschappelijke, culturele of wetenschappelijke onderwerpen.

We nodigen je uit om via deze web-site kennis te maken met onze vereniging en haar verschillende activiteiten.

Zondag 21 januari hield Okra Helchteren weer een geslaagde Nieuwjaarshappening
met het Orkest The New Oldies
Je kan nog foto's bekijken als je bovenaan op foto's klikt

Tai-Chi.
De nieuwe lessenreeks start op woensdag 28 februari om 9 uur in de sporthal van Helchteren. Een reeks van 10 lessen kost 21 euro. Je schrijft in voor de volledige reeks.
Je kan tevens inschrijven voor enkel een half uurtje ontspanningsoefeningen (Qi-gong) van 9-9.30 u. Prijs 7 euro. Betalen voor 15 februari via rekening van Okra Helchteren
BE 02 7370 4298 0440 met vermelding : Tai-Chi, voornaam en achternaam van de deelnemer(s). De lessen vinden niet plaats tijdens de vakanties en op feestdagen.

Dansen.
De nieuwe lessenreeks start op donderdag 8 februari om 14.15 u. in de Roepsteen. De prijs bedraagt 16 euro voor 10 lessen. Je kan enkel inschrijven voor de volledige reeks. Betalen voor 15 februari via rekening van Okra Helchteren BE 02 7370 4298 0440 met vermelding : Dans, voornaam en achternaam van de deelnemer(s).

BBB.
De nieuwe lessenreeks start op vrijdag 23 februari om 9 uur in de sporthal van Helchteren. De prijs bedraagt 30 euro voor 10 lessen. Je kan enkel inschrijven voor de volledige reeks. Betalen voor 15 februari via rekening van Okra Helchteren BE 02 7370 4298 0440 met vermelding : BBB, voornaam en achternaam van de deelnemer(s).

Onze activiteiten
OKRA-magazine