Moorsele

Lid worden van OKRA ?

Wil je samen met de 225 000 OKRA-leden de grootste ouderenbeweging van Vlaanderen nog sterker maken? Dat kan !

De twee OKRA-pijlers, boeiende gevariëerde activiteiten en de trefzekere belangenbehartiging krijg je op verschillende plaatsen aangeboden.

• via de uitstekende communicatie in ons OKRA-magazine (10 nummers per jaar, in elk nummer ledenvoordelen om U tegen te zeggen) www.okra.be en www.okrasport.be , degelijke brochures.
        • via activiteiten waar je samen met leeftijdgenoten van geniet: sport, dag of halve dagreis, academie, crea... zowel in OKRA-trefpunten als in de OKRA-regio's.
        • via de trefzekere belangenbehartiging, zowel in OKRA-trefpunten,OKRA-regio's als via het Algemeen Secretariaat van OKRA in Brussel: inkomen, zorg, mobiliteit, beleidsparticipatie op gemeentelijk, provinciaal, Vlaams, federaal en Europees niveau.
        • Niet te vergeten: leden van de OKRA vzw zijn via hun lidmaatschap goed en veilig verzekerd.
                                       Word dus meteen lid!

Dit kan voor amper 23 Euro per jaar.

Uw partner betaald slechts 15 Euro per jaar.

Rusthuisbewoners betalen 10 Euro per jaar(geen flatbewoners).

Wie lid wordt tussen  1 januari en 31 augustus betaalt de volledige bijdrage.

Wanneer men lid wordt op 1 september dan betaalt men reeds het lidgeld voor 2017

U kan inschrijven via onze bestuursleden of wijkverantwoordelijken ( te vinden op de website onder bestuur).
Deze tarieven gelden enkel voor de gewone ledenbijdrage.

De bijdrage voor OKRA SPORT blijft ongewijzigd 8 €  tot  31/12/2017. zie volgend artikel  OKRA SPORTVERZEKERING

Voordelen

De OKRA-lidkaart biedt je tal van voordelen. We zetten ze voor jou even op een rijtje.

• Sparen van Qualietpunten

• Korting bij Belvilla

• Boeken tegen speciale tarieven

• Kortingsbonnen voor boottochten, tentoonstellingen, … in OKRA-magazine

• Leuke prijzen te winnen met het kruiswoord in OKRA-magazine

En natuurlijk kan je genieten van het rijke OKRA-aanbod, alsook de reizen en bedevaarten.

Ontdek de voordelen van onze partners:

Neem gerust contact op met ons en wij zorgen voor de rest.
Dank voor jouw interesse

Onze activiteiten