Oostende Sint Jan

OKRA
Trefpunt Sint-Jan

Jong en oud altijd welkom.
We zijn een trefpunt in volle bloei waar jij, hij en zij belangrijk zijn.
Een vereniging/vriendengroep die kaart, bingo of trou madam speelt, samen op uitstap gaat. We wandelen en fietsen, we feesten, lachen en praten. We luisteren naar elkaar, we zijn er gewoon voor mekaar.
Kom kennismaken en beleef alles samen met ons.
Wil jij er ook bij zijn schrijf je dan in via "contacteer ons"?

Petanque op DONDERDAG ipv maandag: 13 - 20 - 27 juli

DAGUITSTAP NAAR DE WESTHOEK

Donderdag 14 september 2017.

Beste OKRA leden
,

Zoals ieder jaar gaan we weer op daguitstap. Dit jaar bezoeken we op 14 september 2017 de Westhoek. Belangrijk om te vermelden: Deze bezoeken zijn toegankelijk voor rolstoelen.

Vertrek
Iedereen wordt om 8u15 aan de Sint-Janskerk verwacht waar we stipt om 8u30 zullen vertrekken. In Lo – Reningen gaan we de welbekende biscuiterie Jules Destrooper bezoeken.  Hier ontdekken we de rijke geschiedenis van het maken van koekjes en natuurlijk zullen wij deze ter plaatse ook mogen proeven. De rondleiding in het bedrijf met de nodige uitleg, krijgen we van de gids.

• Middag
      Na ons bezoek aan de koekjesfabriek gaan we richting Poperinge, waar we in het restaurant de Strooiyen Hen een heerlijke driegangen menu op ons wacht.  Nadat ons buikje rond gegeten is, is het tijd geworden om iets meer over de Hop te weten, waarvoor Poperinge toch bekend staat.  Dus je kunt het misschien al raden, we bezoeken het Hoppe museum.  Een professionele gids zal met de nodige uitleg ons proberen wat wijzer te maken.  Natuurlijk besluiten we ook  na deze rondleiding met het proeven van een Hommelbiertje.

Namiddag
      Onze dag stopt nog niet want nu vertrekken we naar Het Boerenhol, een leuke taverne waar er zo’n twintigtal volksspelen staan om ons te vermaken.  Als afsluiter van deze leuke en zeer leerzame dag, genieten we nog van een flinke Boerestutte met beleg en groenten.

De prijs voor deze gezellige uitstap is voor OKRA leden 55 euro.  Wens je in te schrijven voor deze uitstap, vul dan onderstaande strook in en bezorg aan je contactpersoon.
      Betalen ten laatste 15 juli op rekeningnummer OKRA Sint-Jan BE46 9730 5785 1036 met vermelding naam + Westhoek 2017