Oostende Sint Jan

OKRA
Trefpunt Sint-Jan
Wil jij ook deel uitmaken van deze toffe groep?

Dank je wel dat jij er bij bent als lid van

OKRA  Sint- Jan.

Ja 2017 is bijna voorbij, het moment om het lidgeld 2018 te betalen is nabij.
Kon je in 2017 niet vaak aanwezig zijn, probeer en kom in 2018 kaarten, gezelschapsspelen, bingo, fietsen, wandelen of feesten. Het is altijd een gezellige samen zijn zeker als jij er bij bent.

Graag geven wij je dan ook de bankinformatie door voor de betaling van het lidgeld.

€ 23  als alleenstaande.

€ 38  als koppel/samenwonend.

€   8  voor de sportverzekering
 € 10 rusthuisbewoner – GEEN serviceflatbewoner!

Over te maken op onderstaande bankrekening met vermelding :

naam/namen + lidgeld/verzekering 2017.

BE 46 9730 5785 1036

Indien vragen i.v.m. betaling of terugbetaling aarzel niet om contact op te nemen met renee.tratsaert@telenet.be penningmeester
op het nummer 059 80 36 05 na 19 uur.

okraoostendestjan@gmail.com

------------------------------------------------

Kaarten blijft op woensdag doorgaan, ik weet dat het tot eind juni met weinig mensen zal doorgaan. We houden vol, blijven komen, we geven niet op en hopen vanaf september terug met meerdere te spelen.

Er zal een flyer gemaakt worden met de kaartdagen op en dit zal bij elke kaartclub afgegeven worden om reclame te maken voor Sint-Jan.

Vanaf januari 2018 enkele aanpassingen.
Wat de prijzen betreft, niet meer iedereen prijs maar 2 gelijke prijzen per tafel vb fles wijn. De punten zullen bijgehouden worden tot eind juni waar de kaartkampioen man/vrouw zal gehuldigd worden gevolgd door een extraatje.

Op vraag zal er ook rami bridge gespeeld worden, kom en doe mee!

Deelnameprijs: 3 euro voor de niet kaarter en 5 euro voor de kaarter.

Op 5 september 2018 starten we een nieuw seizoen en hopen dat we dan meer succes zullen hebben.

-------------------------------------------------------------

Iedereen WELKOM op

Dinsdag 16 januari van 14 uur tot 16 uur bingo,

16 uur tot 18 uur nieuwjaarsdrink.

Een moment van ontmoeting om iedereen van ons trefpunt het beste te wensen voor het nieuwe jaar maar ook om ons programma 2018 in te leiden. Ook een gelegenheid om kennis te maken met het OKRA Team, de leden van het bestuur en de helpende handen die zich op structurele wijze inzetten

Bingo spelen maar eerst lekker actief, stoel turnen en na de bingo heffen we het glas op 2018 gevolgd door koekebrood.

leden: 5 euro

Niet leden:  8 euro.

Deelnemers vanaf 16 uur : 3 euro.

Voor 10 januari 2018 inschrijven voor de nieuwjaarsdrink
bij je contactpersoon of Chris 0477 52 62 20.

Zaal Nieuwland, Nieuwlandstraat 76