Westvleteren

dreamynature2014.blogspot.com.ar

Hartelijk welkom op de website van OKRA trefpunt 55+ Westvleteren!

Door de onderwerpen bovenaan en  aan de rechterzijde aan te klikken, kom je meer te weten over onze werking

Lid worden is erbij horen.

activiteiten Okra Westvleteren van 2010 - 2016

( Film )

Noteer alvast deze link:

Enkele fietsers van Okra zijn op 9 juni 2017 vertrokken naar Compostella. ( film G  )

Wie ze wil volgen, kan dit op onderstaande blog:

Proficiat aan alle 26 fietsers waaronder 3 vrouwen van Okra, die vandaag na 16 dagen fietsen van De St Jacobskerk in Ieper naar Santiago de Compostella hun doel bereikten vanwege Jose Gheldof ,teamleider Okra Westvleteren.
Ook de begeleiders van dienst en medewerkers verdienden een pluim voor hun werk dat ze onderweg deden.
Vooral aan onze dorpsgenoot Jose Creus ,ook aan Dany Vansteenlandt ,waar ik zijn vrouw ontmoete in Toeren in de Moeren en ze me vertelde dat haar man ook mee fietste naar Compostella ,ook aan Guido Vanderhaeghe ,de vader van onze secretaris van de Gemeente Vleteren, proficiat.
Iedereen straks goeie thuiskomst gewenst na deze schitterende prestatie.
Getekend Jose Gheldof ,teamleider Okra Westvleteren en bestuur.

André Melis is op reis geweest naar Colombia
Een medereiziger heeft een fotoreportage gemaakt van deze mooie reis.
Je kan het verslag lezen en de foto's bekijken door op de link te klikken.

( fotoreportage )

Kaarterskampioenen 2016

‘Vandaag donderdag 22 december prijsdeling kaarters kampioenen Okra Westvleteren waar we met zijn 38 deelnemers dit jaar ,zelfs mensen uit Oostvleteren , Woesten , Poperinge en Houtem Veurne komen er om de veertien dagen een kaartje leggen .
Zittend van links naar rechts / André Melis 12 partijen met 2034 punten is hij de rode lantaarn
Lena Catrysse met 19 partijen met 2538 punten werd zij de Kampioene bij de vrouwen 2016
Noel Haeghebaert met 24 partijen met 2368 punten werd hij kampioen bij de mannen 2016
Alle drie deze mensen deden voor het eerst mee aan de prijskaarting , Noel volledig als nieuw lid ,Lena en André deden vroeger vele jaren mee aan de gewone kaarting ,maar waagden het dit jaar voor het eerst als prijskaarter in Okra Westvleteren
Staand van links naar rechts het aanwezige bestuur
De Teamleider José Gheldof en bestuur,Gilbert Vanenghelandt,Erna Regheere,Jozef Baes,Camiel Catteeuw als penningmeester van de kaartersclub Okra Westvleteren, Felix Lams.

( fotomap )

Foto José Gheldof’

Tijdens ons kermisfeest op 15 september werden onze 80-jarigen gevierd.

Van links naar rechts: Paula Verbrigghe,Lena Catrysse,Camiel Catteeuw,Roger Pillaert, Ida Louagie,verontschuldigd Simonne Peperstraete en Firmin Breemeersch

50 jaar gehuwd

We wensen Jef Pauwelyn en zijn vrouw Hilda Segaert nog vele jaren tesamen

Ook Mr. en Mevr. Jozef en Monique Lampaert - Dumeez zijn op 15 oktober 2016 50 jaar gehuwd

Maria Gouwy, 30 jaar trouw lid van Okra
viert haar verjaardag

Proficiat Maria ( fotoalbum )

Voor altijd in onze gedachten

Het bestuur van Okra Westvleteren en al haar leden bieden ook onze teamleider José Gheldof en familie hun innige deelneming aan bij het overlijden van zijn schoonvader Roger Kino
De begrafenis gaat door in de St Martinuskerk te Westvleteren op donderdag 11 mei om 10u.

Paula FROYMAN

° 5 februari 1932

† 28 april 2017

Weduwe van de heer Romain Vanengelandt

Zij is overleden in het Woonzorgcentrum Home Vrijzicht
te Elverdinge.
Ze hadden 3 dochters en 1 zoon samen.
Paula wordt vrijdag 5 mei 2017 om 10u begraven in de Sint-Martinuskerk te Westvleteren.

Het bestuur van Okra Westvleteren en haar leden bieden de familie hun deelneming aan.

Firmin Breemeersch

° 27 april 1936
† 29 maart 2017

Echtgenoot van Boussery Marguerite
Zij hadden samen 3 kinderen
Firmin wordt woensdag 5 april om 10.30u begraven in de St. Martinuskerk te Westvleteren.

Het Bestuur van Okra Westvleteren en al hun leden bieden de familie hun innige deelneming aan.

Felix Lams

Echtgenoot van Catrysse Lena
Geboren op 25 mei 1935 en gestorven op 13 maart 2017.
Felix was bestuurslid van Okra Westvleteren en onze fietsverantwoordelijke.
De begrafenis gaat door in de St. Martinuskerk te Westvleteren , zaterdag 18 maart om 11u30.

Okra Westvleteren en al haar leden bieden de familie hun innige deelneming aan.

Gerard FROYMAN

echtgenoot van Magdalena HOORELBEKE

° Poperinge, 24-08-1930

+ Reninge, 31-01-2017

De begrafenis gaat door in de St. Martinuskerk te Westvleteren op zaterdag 4 februari om 10 u

In naam van het Okrabestuur en al onze leden bieden wij Madeleine en haar familie onze

oprechte deelneming aan.

Denise Bordeyne

geboren op 1 oktober 1931. Denise was gehuwd met Albert Delboo. Haar man overleed op 1 januari 1996. Het gezin heeft 4 kinderen: Eric, Erna, Rik en Rita.

De begrafenis vindt plaats in de St. Martinuskerk op zaterdag 7 januari 2017 om 10u.

In naam van het Okra team en al haar leden bieden wij haar familie onze christelijke deelneming aan.

Michel Dequeker

Michel werd geboren op 26 mei 1933.

Hij was gehuwd met Simonne Peperstraete en had 2 zonen

Hij overleed op 25 december 2016

De begrafenis vind plaats op zaterdag 31 december  in de St. Martinuskerk van Westvleteren om 10u.

Het bestuur van Okra Westvleteren en al haar leden biedt de familie haar innige deelneming aan.

Nieuwjaarsfeest bij Okra Oostvleteren ( foto's )( film )

Enkele van onze leden gingen met

CM ziekenzorg naar de grot en Resto Bazil ( fotomap )

Dekanaat Poperinge - Vleteren naar Oostakker op bedevaart 26/5/2016 (fotomap)

De smaak te pakken:

voor nog meer foto's en filmpjes,

klik bovenaan de website op foto's.