Op woensdag 26 juni houden we onze jaarlijkse bedevaart, onder geestelijke begeleiding van Pater Frederik. Na de laatste opstapplaats rijden we richting Henegouwen, waar we de Eucharistieviering zullen belijden in het bedevaartsoord Tongres-Notre Dame.

Toerisme & Uitstappen

Bij aankomst krijgt u traditiegetrouw eerst een ontbijt aangeboden, samengesteld uit: koffie, thee en appelsiensap, boterhammen, confituur en kaas. Na de Eucharistieviering rijden we een drietal kilometer verder, richting Chièvres, waar we in het restaurant “ Le Moulin de la Hunelle “ het middagmaal zullen nuttigen, samengesteld uit:

Paupiettes de saumon – rôti de dinde sauce Sambre et Meuse avec croquettes – Tiramisu maison
zalmpapillotte – kalkoengebraad met Samber en Maassaus – Tiramisu van het huis

In de namiddag rijden we tien kilometer zuidwaarts, waar we in groep het kasteel van Beloeil gaan bezoeken. Na dit bezoek van ongeveer een uur, krijgt u allen een vieruurtje aangeboden, samengesteld uit een stukje warme appeltaart met een koffie of thee. Hierna kunt u nog op vrijwillige basis wat blijven hangen of een wandelingetje maken in de prachtige tuinen van dit mooie laatmiddeleeuwse kasteel, dat momenteel nog altijd in handen is van de De Lignes, maar meer hierover tijdens de dag zelf.

Kostprijs: 65 €: Hierin zit inbegrepen de busreis – de bedevaart – ontbijt – middagmaal – vieruurtje – gegidst bezoek aan het kasteel en de autocar.

U kunt zich voor deze reis inschrijven via de bestelbon als bijlage 2 en mits het storten van 65 € PP op ons rekening nummer BE 39 7341 9010 1619 met als vermelding “ Bedevaart “ en dit tegen uiterlijk 10 juni 2024 !!!!

OPSTAPPLAATSEN: NOSSEGEM Hoeve Nothengem Parking om 0800 u – ZAVENTEM KERKPLEIN ( kant pastorie) om 0810 u – ZAVENTEM VILVOORDELAAN (kant café t hoeksken) om 0820 h.

woensdag 26 juni 2024
Van 07u40
Tot 20u30
Max. 59 deelnemers
Gratis voor leden
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.

VELDEKE 1
1930 ZAVENTEM