Omdat we dit jaar wegens een andere activiteit niet kunnen aansluiten bij de Bedevaart van Okra Limburg naar Scherpenheuvel, organiseren we zelf voor onze leden en niet-leden een bedevaart naar Scherpenheuvel

Ontmoeting & Ontspanning

Naar Scherpenheuvel

Op dinsdag 18 juni 2024 gaan we op bedevaart naar Scherpenheuvel.

We gaan met eigen vervoer of als medereiziger

Programma:

• Vertrek omstreeks 9u00 (juiste uur wordt later meegedeeld)
  • Om 11 uur - Misviering in de Basiliek van Scherpenheuvel (is gewoon aansluiten bij de dagelijkse misviering).
  • Na de misviering kunnen we iets gaan eten in een restaurant in Scherpenheuvel – meer info volgt later.
  • Na het eten, een terrasje doen of gezellig kuieren in Scherpenheuvel
  • Omstreeks 15u00 terug naar Berbroek

Graag eventjes melden als je met ons meewil op bedevaart als medereiziger, zodat wij voldoende vervoer kunnen voorzien voor de trip naar en van Scherpenheuvel.

Of we met de fietsers op dezelfde dag naar Scherpenheuvel gaan of we een andere dag kiezen, is afhankelijk van het aantal leden dat met ons meegaat met de wagens. We houden jullie op de hoogte.

Hopelijk gaan jullie met ons mee, alleszins van harte welkom.

Tot dan

Scherpenheuvel