Bent U ook paardenliefhebber ?

Levenslang leren
Voorbij

Het is algemeen bekend dat België, en nog meer Limburg, het Mekka van de paardensport is. Geen wonder dat ook het summum van paardenklinieken zich in Limburg vestigde.
Equitom is sinds zijn begin in 2002 een begrip geworden bij paardenliefhebbers.
Op maandag 24 juni om 13.30 H hebben wij de gelegenheid gekregen dit mooie project te bezoeken. Tijdens het bezoek krijg je een rondleiding op het domein van Equitom en bezoek je de verschillende diensten van de kliniek zoals chirurgie, medische beeldvorming, orthopedie, revalidatie, enz.
Je gaat de kliniek in volle werking zien met o.a. een operatie van een paard.
De operatiezaal heeft speciale vensters zodat jullie kunnen kijken! Men vertelt over het ontstaan van de kliniek, de werking en de toekomstige plannen.
De duur van deze rondleiding bedraagt +/- 1,5 uur.
Wij vertrekken samen aan de H. Hartkerk om 12.45 H.
Mogen wij vragen aan bereidwillige chauffeurs ons dit te laten weten ?
De deelnameprijs voor deze unieke uitstap bedraagt 10 euro. Je kan dit storten op rekening Okra Heilig Hart, BE72 7360 0660 0916.
Gelieve in te schrijven bij Ilona, 0495-595422 vòòr 17 juni.

Heilig-Hartkerk
Toon wegbeschrijving