Mens & Maatschappij
Voorbij

Op 5 juli gaan we gewoon met auto’s naar De Biehal in Lommel, de weergoden kunnen dan de bomen in. We vertrekken om 13 u 15 aan Lille kerk met mogelijkheid tot carpoolen en we rijden vervolgens richting de hoofdzetel van de Biehal, Stationsstraat 206 in Lommel.

Hier krijgen we een rondleiding met een gids doorheen de afdelingen in het gebouw en een algemene info over de werking (de toer duurt ongeveer 1 uur)

Volgende afdelingen komen aan bod : Kringstore Lommel, Grand Café de Biehal, Broodjesbar de Statie, strijkatelier de Strijkstapel, het Wassalon en de administratieve diensten

Geïnteresseerden dienen zich op voorhand in te schrijven en een bijdrage te storten van 6,5 euro per persoon. Inbegrepen in deze prijs is een rondleiding en achteraf koffie en een lekker stuk vlaai.

Indien er teveel inschrijvingen zijn, kan de groep opgesplitst worden. De groepen zullen dan afwisselend eerst de rondleiding of eerst de vlaai krijgen.

Door de mensen van de kringloopwinkels worden giften van herbruikbare spullen zeker geapprecieerd. Deze giften mogen heel ruim bekeken worden: iets van huisraad (glas, mok, schaal) , een boek, speelgoed, een klein decoratiestuk (vaasje, beeldje), een kledingstuk, enz…

Alles wat in onze kringloopwinkels een tweede leven kan krijgen, mag afgegeven worden.

Indien je mee wil, vergeet je niet in te schrijven door 6,5 euro per persoon te storten vòòr 21 juni 2024 op rekening van okra met in de mededeling je naam en Biehal.

Vertrek Lille kerk
Toon wegbeschrijving
vrijdag 05 juli 2024
Van 13u15
€ 6.5 (leden)
Niet-leden kunnen niet deelnemen aan deze activiteit.

Vertrek Lille kerk
Lille Dorp 26