OKRA Koolskamp brengt op dinsdag 23 april om 14 u. een bezoek aan Focus en WTV, met aansluitend samen genieten van een dessertbuffet in het Mercure Hotel

Ontmoeting & Ontspanning
Voorbij

OKRA Koolskamp brengt op dinsdag 23 april om 14 u. een bezoek aan Focus en WTV, Kwadestraat 151B, 8800 Roeselare. Vervoer met eigen wagen.

Altijd al eens willen weten hoe regionaal nieuws gemaakt wordt? Kom dan mee op bezoek bij Focus en WTV in Roeselare, de regionale tv-zenders van West-Vlaanderen. Je ontdekt de werking van de nieuwsredactie, neemt een kijkje in een montageruimte en de make-upkamer en je leert Focus en WTV beter kennen. Een unieke blik achter de schermen, met als kers op de taart een bezoek aan de splinternieuwe nieuwsstudio.
De rondleiding duurt ± anderhalf uur en kan bijgewoond worden door max. 50 personen.

Hierna genieten we samen van een dessertbuffet met ‘n 3-tal soorten taart + koffie / thee à volonté bij Mercure Hotel, Kwadestraat 149B, 8800 Roeselare.

Deelnameprijs € 20 p.p. (rondleiding Focus en WTV + dessertbuffet met koffie / thee)

Inschrijven uiterlijk op 31 januari 2024 (of tot eerder volzet) mits betaling van € 20 p.p. via overschrijving op het rekeningnummer BE75 8508 3771 6751 op naam van OKRA TREFPUNT 55+ met betaalmededeling Focus WTV en naam lid/leden.
Er wordt een deelnemerslijst aangelegd in volgorde van de betaaldatum tot max. 50.

Focus en WTV
Toon wegbeschrijving
dinsdag 23 april 2024
Van 14u00
Max. 50 deelnemers
€ 20 (leden)
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.
Voorbij

Focus en WTV