Kunst, Cultuur & Crea
Voorbij

Op 21 maart plannen wij een bezoek aan he† museum "RED STAR LINE“ in Antwerpen. Toegangsprijs 10 €. Houders van een museumpas mogen gratis binnen.

De verplaa†sing zal gebeuren me† eigen vervoer of met het openbaar vervoer, Dit kan op verschillende manieren:

• Parkeren op de P+R luchtbal voor 1 €  en dan tram 1 nemen to† ZNA Cadix en vervolgens van hierui† nog 1 km (13 minu†en war›delen) †o† aan het museum in de Mon†evideos†raart.
  • Me† de auto †o† op de parking von de Rijnkaai 6 € voor 4u porkeren. Is op 400 me†er wandelafs†and van he† museum in de Mon†evideos†raa† 3

We worden daar verwacht tegen 13:30u (tijdslot). Het bezoek aan het museum duurt 90 minuten. Het is mogelijk voor zij die willen om een lich†e maaltijd te nemen in °Hangaar 27“ voor of na het museum bezoek.

Voor deelname graag contact opnemen met Ri†a Vandeputte
vandeputterita52@gmail.com

of per telefoon 03 664 93 55

Museum Red star line
Toon wegbeschrijving
donderdag 21 maart 2024
Van 13u30
Tot 15u00
€ 10 (leden)
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.

Museum Red star line
Montevideo straat 3