Boottocht met Rivertours op de Schelde vanaf Temse op dinsdag 25 juni 2024.

Toerisme & Uitstappen

Op dinsdag 25 juni 2024 gaan we een rondvaart maken op de Schelde en de Rupel gecombineerd met de verassende natuur op het Noordelijk eiland. Het Noordelijk Eiland tussen het Zeekanaal en de Rupel staat garant voor onthaasten en ontdekken. Stap op de boot in Temse en laat de drukte achter je. Geniet van het uitzicht op de rede van Antwerpen en ga van boord in Schelle om een uniek ‘eilandgevoel’ te ervaren. Dit natuurgebied is een paradijs voor water- en andere vogels, vol slikken, zoetwaterpoelen, zandduinen en grasland. Van op het eiland heb je een prachtig zicht op de boorden van Schelde en Rupel. Onze ervaren gids neemt je al wandelend mee door het eiland om te genieten van al dat moois en de indrukwekkende zeesluis van Wintam.
Wij vertrekken met de autobus op het Gravenplein ter hoogte van CC Ter Vesten om 10.30u naar de Wilfordkaai in Temse waar de boot ‘Mozart’ om 11.30u afvaart.

Aan boord is er een cafetaria voor allerlei dranken. Wie tussentijds iets wil eten kan zelf een broodje meebrengen of kan ook, mits bestelling op voorhand, een broodje in de cafetaria afhalen. Prijs van één broodje is 3,00€. Deelname en inschrijving door storting op ons rekeningnummer BE63 7835 0587 0508 het bedrag van 35€ p.p. met vermelding van ‘Rivertours Temse’, Uw naam en gsm, of, mét bestelling van 2 broodjes, het bedrag van 41€ p.p.; op de overschrijving eveneens opgeven met kaas en/of hesp. Deelnemers met Uitpas-Kansentarief betalen 1/5 van het bedrag. Inschrijvingen ten laatste op 18 juni 2024. Snel inschrijven is noodzakelijk want de plaatsen zijn momenteel gereserveerd tot max 30 deelnemers.

CC Ter Vesten
Toon wegbeschrijving
dinsdag 25 juni 2024
Van 10u30
Tot 18u00
€ 35 (leden)
Niet-leden kunnen niet deelnemen aan deze activiteit.
Deelname en inschrijving door storting op ons rekeningnummer BE63 7835 0587 0508 het bedrag van 35€ p.p. of 41€ p.p (met 2 broodjes, keuze kaas of hesp eveneens vermelden) met vermelding van ‘Rivertours Temse’, Uw naam en gsm.

Parking CC Ter Vesten

CC Ter Vesten