Fietsrit langs stille wegen

Beste Fietsvrienden,

DAGFIETSTOCHT:

Datum: Woensdag 26 juni 2024

Uitnodiging voor alle Fitness, Okra St Bavo, vrienden en familie, iedereen welkom.

Het is geen wielrennerskoers of prestatie gerichte uitstap. Snelheid afhankelijk van conditie der deelnemers. Zijn we iemand vergeten !!!!! Stuur deze brief verder door.

Graag een bericht/mailtje > voor een idee te hebben van het aantal deelnemers. (Reservatie taverne)

Opgelet iedereen verantwoordelijk voor eigen ongevallen verzekering . Deze fietstocht is niet georganiseerd door een club of vereniging. (Uitgezonderd Okra leden)

Vertrekuur: 9u30

Vertrekplaats: Parking Sportcentrum (zwembad) van Aartselaar, Kleistraat. Begin en eindpunt van route knooppunten. Ruime parkeerplaats voor diegene fiets met auto meebrengen.

Niet vergeten: Veiligheidshelm + fluovest (bij voorkeur geel)

Check: Bandendruk controleren.

Route: Aartselaar, reukens – Boom, schorre – Rumst - Heindonk, hazewinkel, broekbos - . Klein Willebroek- Ruisbroek – Wintam - tolhuis Schelle – Niel - Schelle,zinkval -Aartselaar Landelijke route via knoopppunten. Langs rivier Rupel,

zie hier het plannetje

Afstand: 50 km Over knooppunten

Lunch: “Klein Willebroek Sachetti’s” aan de oever v/h kanaal/sluis. Hapjes, Snacks, Salades mogelijk.

Vòòr -namiddag nodige drank tops

Aankomst: +-/- 16u30 à 17u

Weer: Als het regent wordt fietstocht uitgesteld

Hopend op een talrijk team , sportieve groeten,