AFGELAST

Toerisme & Uitstappen
Voorbij

Op maandag 23 maart gaat ons trefpunt op daguitstap naar Lens. We worden opgehaald aan de parking aan het gemeentehuis en reizen per bus, samen met onze Okra-vrienden uit andere trefpunten.

Programma : in de voormiddag brengen we een bezoek aan het Canadees prachtige oorlogsmonument en slagveld hoog gelegen op de heuvelkam van Vimy. Daarna bezoeken we de Franse militaire begraafplaats van Notre-Dame de Lorette met de basiliek in Byzantynse stijl en 'La Tour Lanterne' of de toren met de eeuwige vlam met daarin de crypte van de Onbekende Soldaat. Na de lunch is Loeuvre-Lens aan de beurt.

Inbegrepen in de prijs : busvervoer, Okra-begeleiding, toegang tot de bezienswaardigheden, ontbijt met koffie, 3-gangenmenu en een avondboterham met koffie.

maandag 23 maart
Vanaf 07u40
Max. 29 deelnemers
€ 58 (leden)
Niet-leden kunnen niet deelnemen aan deze activiteit.