Genesteld aan de samenvloeiing van de Samber & De Maas nodigt de hoofdstad van Wallonië u uit om te ontdekken, te flaneren, te ontspannen of op avontuur te gaan! U zult ongetwijfeld door deze stad verleid worden door zijn vrijgevigheid, zijn gastronomie en zijn rijke erfgoed!

Gezondheid & Welzijn
Voorbij

Na de laatste opstapplaats rijden we via Waver richting Namen voor een eerste ontbijtstop: koffie/thee met een ontbijtkoek. Na het ontbijt rondleiding met gids middenin het historisch centrum van Namen. Laat u de straatjes van de Waalse hoofdstad bekoren door een uitzonderlijk bouwkundig erfgoed dat vooral dateert uit de achttiende eeuw. Adem de lucht van deze wijken in die zo een bijzondere sfeer geeft aan deze stad aan de Maas.

Middagmaal is samengesteld uit: Quiche met gerookte forel en spinazie - Varkensfilet, geflambeerde peperroom - rode vruchtenbavarois, vruchtencoulis.
Na het middagmaal kan u even ontspannen en laten verteren op een boottocht via
La Croisière Mosane of de Olympia boot: stap in aan de oevers van de samenvloeiing voor een heerlijke cruise om Namen en/of de Maasvallei te ontdekken. Na de boottocht heeft u nog vrije tijd om de stad te verkennen op eigen tempo… om een terrasje mee te pikken of gewoon lekker kuieren in de winkelstraat.

Prijs: 75 € PP. U kunt zich inschrijven tot en met 17 mei 2024 ( betaling via de bank ) en via de inschrijvingsbon in bijlage 1.

In de prijs is inbegrepen: de autocarreis, het ontbijt, bezoek stad Namur met gids, het driegangen middagmaal en de boottocht.

OPSTAPPLAATSEN – EN UREN: 0740 u ZAVENTEM Vilvoordelaan (kant St.Jozefskerk) – 0750 u ZAVENTEM kerkplein ( kant frituur ) – 0800 u NOSSEGEM HOEVE NOTHENGEM !!

woensdag 22 mei 2024
Van 07u40
Tot 20u00
Max. 59 deelnemers
Gratis voor leden
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.

VELDEKE 1
1930 ZAVENTEM