De theatervoorstelling is beeldend en grappig, ontroerend en hoopvol. Ze gaat over vrede en oorlog, over oude grenzen, vriendschap en wrok, en mirakels die ons te wachten staan.

Mens & Maatschappij
Voorbij

Maak kennis met ministers die cello spelen en wereldleiders die elkaar niet meer loslaten. Op de planken blazen

Hendrik Vos en Frans Grapperhaus

enkele kleine en grote gebeurtenissen nieuw leven in. Ze serveren verteltheater en muziek, als een avontuurlijke reis over het Europese continent. Met het boek “ Dit is Europa” schreef Hendrik Vos de geschiedenis van de Europese eenmaking. Het is een verhaal van mensen. Premiers en presidenten, kanseliers en commissarissen bepaalden de richting, elk op hun tijd. Ze werden bondgenoten of rivalen. Soms konden ze elkaar niet uitstaan, soms werden het zielsverwanten.

vrijdag 17 mei 2024
Van 19u30