Zingeving & Filosofie

Siddartha is een plek van hoop en bemoediging, van engagement en uitdaging. Via kleinschalige projecten willen zij antwoord geven op de noden van deze tijd.

Siddartha staat voor een krachtige en positieve levensvisie, in gebed in de christelijke spirit met respect voor andere benaderingen. Zij willen op een originele manier kiezen voor kleine en zwakke mensen, en hen het beste van henzelf aanreiken.

Het Zorgcentrum is een voorziening voor volwassenen met een verstandelijke handicap.
Het Ontmoetingscentrum is een verblijfscentrum waar een dertigtal personen enkele dagen kunnen verblijven voor vorming, om te herbronnen. Of voor een gewone familiebijeenkomst.
De Klerenshop zamelt tweedehandskleding in en verkoopt ze. De opbrengsten zijn voor de projecten van Siddartha.
De Wijngilde maakt vruchtenwijnen en baten elke zondag de wijnzolder uit. De opbrengst gaat naar de financiële ondersteuning van de verschillende Siddarthaprojecten.

Siddharta heeft projecten in Vlaanderen en Ethiopie en die willen ze ons graag toelichten.

We vertrekken om 12.45 uur op het St.-Jansplein met autovervoer en zijn rond 16.30 uur terug.
Deelnameprijs: € 10 (koffie en taart inbegrepen)

Inschrijven bij uw contactverantwoordelijke voor 10 april.

dinsdag 23 april 2024
Van 12u45