Donderdag 13 juni om 14u in het OC. Dikkebus Hulp in huis ! Als dit wat moeilijker wordt kunnen we gelukkig rekenen op wat hulp en ondersteuning. We hopen allemaal om zo lang mogelijk in ons huis en in onze vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Zorg & Recht
Voorbij

Donderdag 13 juni om 14u in het OC. Dikkebus

Hulp in huis !

Een medewerker van het Zorgnetwerk Ieper komt ons op donderdag 13 juni om 14u. in het OC te Dikkebus vertellen welke hulp en ondersteuning in de regio Ieper aangeboden wordt.

Deze voordracht handelt zowel over de materiële hulp als over financiële tegemoetkomingen.

Okra Dikkebus biedt deze namiddag gratis aan zowel aan leden als aan niet-leden.

Om praktische redenen vragen we wel om vooraf in te schrijven bij een bestuurslid.

O.C Dikkebus
Toon wegbeschrijving