Door Tijs Mauroo - journalist VRT nieuwsdienst Een initiatief van OKRA Academie Merelbeke/Oosterzele

Levenslang leren
Voorbij

Op donderdag 13 oktober  2022  kan je de boeiende lezing ' Hoe wordt het nieuws gemaakt?'  door Tijs Mauroo - journalist VRT nieuwsdienst meemaken!
Wie bepaalt wat nieuws is, en wat niet? Hoe wordt het journaal van de VRT-nieuwsdienst gemaakt? Hoe gaan journalisten te werk? Hoeveel mensen werken er op de nieuwsdienst? Wie zijn de kijkers, luisteraars, internetsurfers die de nieuwsdienst bereikt?
Nieuws vroeger, nu en in de toekomst.

Locatie: Cultuurhuis  Driekoningenplein 20, 9820 Merelbeke

- 3 uur gratis parkeren in de ondergrondse parking. Ticket nemen wel noodzakelijk!

Klik hier voor de flyer!

Klik op het rechthoekje rechts onderaan voor afbeelding op volledig scherm. Klik op je toetsenbord links bovenaan op esc om terug te keren naar normaal scherm.

Cultuurhuis Merelbeke
Toon wegbeschrijving