Geleid bezoek aan luchthaven Deurne

Kunst, Cultuur & Crea
Voorbij

Het geleid bezoek omvat het geheel van de luchthavenwerking binnen en buiten, alsook een bezoek aan het Stampe & Vertongen museum met historische vliegtuigen en een overzicht van de luchtvaartevolutie.

Praktische gegevens:

• - Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van zijn/haar identiteitskaart en een GEEL fluohesje!!!!!!
  • Samenkomst 13:45u In het Stampe park aan het standbeeld van Jean Stampe, vlak voor de ingang van het museum.
  • Deelnameprijs: 12,00 €
  • Maximum 20 deelnemers.
  • Inschrijven bij Gerd. Bij inschrijven vermelden of je in het bezit bent van een GEEL fluohesje. Zo niet, kan je er de dag van het bezoek van ons één lenen.
  • Bereikbaar vanaf de Bist Wilrijk met bus 33. Hou er hier wel rekening mee dat je nog +/- 700m moet stappen tot aan het museum.

Luchthaven Deurne
Toon wegbeschrijving
dinsdag 18 juni 2024
Van 13u45
Max. 20 deelnemers
€ 12 (leden)
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.
Voorbij

Luchthaven Deurne