De solden zijn voorbij, voor Corona moeten we het blijkbaar ook niet meer laten, dus kunnen we eens avontuurlijk met de tram naar Wijnegem Shopping trekken.

Kunst, Cultuur & Crea
Voorbij

We gaan genieten van het spektakel, zij die willen shoppen, dat kan natuurlijk, we vertrekken met tram 7 aan het Pulhof zo rond 13.00u, rijden hopelijk met de allernieuwste tram op lijn 10 naar Wijnegem, genieten van alle lichtjes, gaan eventueel iets drinken en spreken terug af op een welbepaald uur aan een uitgang om dan terug naar huis te keren met trams.

Start: 13u – einde voorzien rond 17.00u (als we de site van de lijn mogen aannemen dan is er een tram 7 om 13.01u aan de halte Jan Moorkensstraat)

Samenkomst: aan een tramhalte voor tram 7 op de Grote Steenweg, we stappen af aan de Nationale bank en wachten op mekaar aan de halte van tram 10 (dat is 10 meter verder naar rechts).

Deelnameprijs: gratis – centjes meebrengen om iets te gaan drinken en eventueel te shoppen – misschien toch een mondmasker meebrengen voor moest het heel druk zijn op de tram !

Inschrijven via mail of telefoon 0491 10 85 49 zodat we op elkaar kunnen wachten bij het vertrek met tram 10.

Algemene info

Wijnegem Shopping Center
Toon wegbeschrijving
donderdag 9 februari 2023
Vanaf 13u00
Gratis voor leden
Gratis voor niet-leden
Voorbij

Locatie

Wijnegem Shopping Center
Turnhoutsebaan 005
2110 Wijngegem