Ontmoeting & Ontspanning
Voorbij

We wensen alle vaders een fijne Vaderdag !!

Beste Okra-leden

Graag nodigen we je uit op onze ontmoetingsnamiddag van maandag 17 juni 2024.  We ontvangen jullie met plezier vanaf 14.30 u. op onze maandelijkse afspraak in ‘Trefpunt Winnik’.

Na ontvangst wordt er tijdens een fijne babbel, koffie met gebak geserveerd en volgt het inhoudelijk gedeelte. Rond 17.30 u. bieden wij dan een lekkere koude schotel aan, dit als afsluiter van het voorjaar. Hierna is, voor de liefhebbers, de dansvloer vrij, dit op muziek ons gebracht door onze huis dj. Hendrik.

Ter herinnering, onze toekomstige activiteiten:

Op zaterdag 8 juni verwachten we jullie op ons jaarlijks ontbijtbuffet in de cafetaria van WZC Klateringen. Welkom vanaf 8.00 u. tot 11.00 u.  Kaarten te bekomen aan de ingang tegen 12 euro.

Op maandag 10 en 24 juni crea in het C.M. lokaal, welkom om 14.00 u.

Op woensdag 12 juni onze jaarlijkse sportdag in de ‘Gavers’, eventueel je eigen lunchpakket meenemen.

Op donderdag 13 juni kaartnamiddag in de cafetaria van WZC Klateringen om 14.00 u.

Op donderdag 20 juni wandelen in Sint-Maria-Lierde, vertrek om 14.00 u. aan de kerk.

In de maand augustus is er geen uitnodiging of magazine, wel in juli.

We wensen je zeker te mogen ontmoeten op een of meerdere van deze activiteiten, verder aan iedereen een mooie zomer en een deugddoende vakantieperiode gewenst.

Zaal Trefpunt Winnik
Toon wegbeschrijving
maandag 17 juni 2024
Van 14u30
Tot 19u30
€ 10 (leden)
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.
Voorbij

Zaal Trefpunt Winnik