J'aime la vie

Kunst, Cultuur & Crea
Voorbij

Donderdag 14 maart kunnen we de film “ J’aime la vie” gaan zien, van de regisseur Matthias Sercu. J’AIME LA VIE is een ode aan het leven, een ode aan het zorgen voor elkaar. Mira is een jonge alleenstaande moeder, altijd positief en boordevol energie. Ze heeft een fijne job als thuisverpleegster, hechte vrienden en een goede relatie met haar jongste broer. Maar dan krijgt ze nieuws dan inslaat als een bom. Mira besluit om het contact met haar oudste broer te herstellen in een poging het gezin dat er nooit echt één was te herenigen. En zo trekt deze niet-alledaagse, en op zijn zachtst gezegd kleurrijke familie voor een weekend naar de Ardennen. Mira wacht een uitdaging om de familiebanden aan te halen. 'J’aime la vie' is een film over hechten en loslaten, en over liefde …, heel veel liefde.

We spreken af in de hall van Kinepolis om 13:40 ter hoogte van het Douwe Egberts café; daar worden de kaarten verdeeld. Gelieve zo vlug mogelijk in te schrijven zodat we de toegangskaarten kunnen reserveren.

donderdag 14 maart 2024
Van 14u00