12 wekelijkse sessies onder begeleiding, laagdrempelige turnoefeningen met nadruk op spierversterking

Sport & Beweging
Voorbij

StartFragment

Soepel Actief is een 12 weken programma waarbij je via eenvoudige en laagdrempelige oefeningen soepele gewrichten en sterke spieren kan krijgen. Het programma bestaat uit een wekelijkse groepssessie van 60 minuten (gegeven door een ervaren lesgever) aangevuld met thuisoefeningen. Gedurende het hele programma is er ook aandacht om de deelnemers gemotiveerd te houden (via een beweegkalender en motivatietechnieken).

Soepel Actief is een wetenschappelijk onderbouwd project in samenwerking met een aantal sterke partners waaronder VUB, Gezond Leven, CM, KU Leuven en Jims.

EndFragment

OC De Wisse
Toon wegbeschrijving
Van dinsdag 09 januari 2024
tot dinsdag 26 maart 2024
Van 09u30
Tot 10u30
Max. 20 deelnemers
Gratis voor leden
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.

OC De Wisse
Eksaarde Dorp 22