Kunst, Cultuur & Crea
Voorbij

De ziel van de sixties heeft het wisselen van het decennium vlotjes overleefd. De vernieuwende en frisse wind die in de jaren 60 door de popmuziek waaide, horen we nu nog steeds als een zachte bries in onze hedendaagse muziek. We krijgen een dynamische, nostalgische show met uiteenlopende all-time classics. Wat de Bonanzas toevoegen aan deze nummers is moeilijk te omschrijven. Het is een gevoel. Een beleving. Of noem het een vorm van energie. Je krijgt méér dan een concert en ook méér dan alleen sixties en toch zal het vanzelfsprekend en herkenbaar klinken. De Bonanzas die zich een namiddag voluit geven, niet te missen!
Geniet van Elvis uit Las Vegas, Albert – I'm a train – Hammond, the Everly Brothers,… Let’s dance, rolling on the river met Sweet Caroline!

WAAR: De Singel, Antwerpen
DATUM: maandag 28 november, aanvang 14u00