Kunst, Cultuur & Crea
Voorbij

Duitsland Moezel

Dag 1

We bezoeken de Abdij Maria Laach en in de namiddag brengen we een geleid bezoek aan Burg Eltz, het sprookjeskasteel in het bos van de Eifel.

Dag 2

We vertrekken naar Cochem waar we de boot nemen naar het romantische stadje Beilstein, ook wel het doornroosje van de Moezel genoemd. Bij onze terugkeer vertoeven we nog even in Cochem, toeristisch stadje aan de oevers van de Moezel.

Dag 3

We wandelen in Koblenz, waar de Moezel in de Rijn vloeit. Na ons bezoek aan het Deutsches Eck, nemen we de Seilbahn naar Ehrenbreitstein, een 19de eeuws fort, gelegen op de gelijknamige heuvel aan de Rijn, tegenover de stad Koblenz.

Op de terugweg naar huis houden we halt in Aachen, de stad van Karel de Grote. We wandelen langs de Dom en de Elisenbrunnen.

We verblijven in Moselhotel Burg-Café in Alken.
In Alken is er altijd mogelijkheid voor een avondwandeling door het stadje of om te flaneren langs de oever van de Moezel.
Inbegrepen :

– alle maaltijden vanaf dag 1 's middags tot het avondmaal op dag 3.
– verblijf 2 nachten in Moselhotel Burgcafé in Alken;
– inkomgelden, boottocht en Seilbahn;
– annulatieverzekering;
– vervoer in comfortable autocar.
Niet inbegrepen :

– dranken bij de maaltijden;
– persoonlijke uitgaven.
Kostprijs : 445 euro in dubbelle kamer.
toeslag single : 42 euro

Inschrijven bij Monique Geerdens (0472 651363) of Roland Hayen (0485 361101)

Van woensdag 24 april 2024
tot vrijdag 26 april 2024
Van 08u00
Tot 18u00
€ 445 (leden)
Deze activiteit is enkel boekbaar voor leden van het organiserende OKRA-trefpunt.