Daguitstap met bezoek aan de tuinen van Bouvigne & stadshart Breda

Toerisme & Uitstappen

Het kasteel van Bouvigne in de Nederlandse provincie Noord-Brabant ligt even buiten de wijk het Ginneken en vlak bij het Mastbos ten zuiden van Breda. Het is een sprookjesachtige omgeving met tuinen, allen voorzien van beelden : een Franse, Engelse en Duitse tuin. Het landgoed dateert uit de 15de eeuw. Een gids vertelt er ons meer over.

Middagmaal in Breda : een 3-gangenverrassingsmenu met soep, hoofdgerecht en dessert.

Breda is een Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Het is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. Breda heeft een belangrijke historische stadskern, die zich over de eeuwen heeft gevormd rond het kasteel van Breda. We maken een rondrit door het historisch centrum en krijgen de mogelijkheid om te winkelen, terrasje mee te pikken of een wandeling te maken met onze gids! Zeer bijzonder is de Prinsenkapel met zijn bladgoud beklede plafond waar de voorvaderen van het Nederlands Koninklijk Huis begraven liggen. Een bezoekje meer dan waard!

Prijs : 70 euro per persoon. In de prijs is begrepen : De autocarreis, koffie met koffiekoek in Terheijden , Tuinen van Bouvigne met gids, het middagmaal en Breda met gids.

Vertrek om 8 u aan het Dorpsplein van Bodegem.

Algemene info

dinsdag 18 juni 2024
Van 08u00
€ 70 (leden)
€ 70 (niet-leden)
70 euro p.p. – Inschrijven kan door storting op rekeningnummer BE09 0682 3114 4357 van "OKRA Bodegem/Kapelle" met vermelding van voornaam en familienaam of via een bestuurslid

Locatie

Dorpsplein
1700 Sint-Martens-Bodegem