Infomoment brandveiligheid op maat in de thuissituatie. Via een interactieve presentatie worden we volledig meegenomen in hoe we een particuliere woning/appartement brandveilig kunnen maken.

Levenslang leren
Voorbij

In 2023 waren er 46 fatale woningbranden in ons land, waarbij 60 mensen omkwamen. We scoren in België zeer slecht qua brandveiligheid in woningen.

Hoeveel rookmelders moet ik hebben? Waar moet ik die hangen? Welke moet ik kiezen? Hoe werkt een brandblusser precies? Moet ik een blusdeken in huis halen? Wat moet ik doen als er brand uitbreekt bij mij thuis? Hoe pak ik dit aan met kinderen?

Tijd om te rade te gaan bij brandexpert Tim Renders die ons ongetwijfeld zal helpen om ons huis brandveiliger te maken.

Je kan inschrijven per mail naar okraboutersem@telenet.be.

- gratis voor leden

- 5 euro voor niet-Okra-leden (te betalen aan de inkom of via overschrijving naar rekening BE42 0689 3501 4854 van Okra-Boutersem)

vrijdag 31 mei 2024
Van 19u00