Sport & Beweging
Voorbij

Wandeling op vrijdag 26 april 2024

DE ZUIDELIJKE KAMERS

Onze wandeling is een onderdeel van een 'Groenplan voor Antwerpen', dat momenteel echter nog maar een 'Visiedocument' is.

Voor ons is het een kennismaking met een gedeelte van de 14 landschappen uit dit plan. We wandelen langs Fort 8, het Macadammeke, het Schoonselhof, Fort 7 en zelfs de Tarzan-boskes worden bezocht. De wandeling eindigt waar ze begon nl. aan de Fitness-toestellen. De "Diehards" kunnen eventueel nog een stapje zetten in het Park Sorghvliedt.

De wandeling is ongeveer 7 km lang en vertrekt ter

hoogte van de Fitness-toestellen (Info-totem hoek Jozef Leemanslaan/Schansstraat) om 14.00 u.

Er is een stop voorzien in de vissersclub in Fort 7 en/of in het café Fantom (tegenover de ingang van het Schoonselhof).

Kledij en schoenen te voorzien in functie van de weersverwachting op dat moment.

Graag weten we vooraf wie er meegaat en wensen u alvast een aangename wandeling.

GSM: 0468 01 90 00

E-MAIL: okra.donboscohoboken@gmail.com

vrijdag 26 april 2024
Van 14u00