In 'Verplant' ontwerpt Ann Peuteman, op basis van gesprekken met tientallen getuigenissen, het woonzorgcentrum waar ze zelf later in wil trekken.

Digitaal & Media
Voorbij

Woensdag 24/02 van 14.00 – 15.00 u.

(van 15.00 - 15.30 u. is er de mogelijkheid om vragen stellen aan de auteur)

De woonzorgcentra zijn de afgelopen maanden niet weg te slaan uit het nieuws. De pandemie heeft dan ook het leven van de bewoners, hun familieleden en het zorgpersoneel grondig door elkaar geschud. Het beeld dat opgehangen wordt rond woonzorgcentra, en dat niet is verbeterd door corona, houdt mensen vaak tegen om ernaartoe te gaan. Terwijl het ook anders kan. In 'Verplant' ontwerpt Ann Peuteman, op basis van gesprekken met tientallen getuigenissen, het woonzorgcentrum waar ze zelf later in wil trekken. Over een jaar of veertig toch. Ann zag tijdens haar bezoeken aan woonzorgcentra hoe kleine dingen een ongelooflijk verschil kunnen maken. Tijdens de webinar gaan we dieper in gesprek met Ann en bekijken we waarom het heerlijk wonen kan zijn in het woonzorgcentrum.

Panel: Ann Peuteman, Iris De Mol (Stafmedewerker ouderenbeleid VVSG), Lien Van Malderen (stafmedewerker woonzorg Zorgnet-Icuro)

Moderator: Mathieu Martens (voorzitter OKRA-Zorgrecht)

Ann Peuteman is journaliste bij Knack en verdiept zich al jaren in het leven van tachtigplussers. Eerder publiceerde ze Voelt ú zich wel goed, dokter? en Grijsgedraaid – Waarom we bang moeten zijn om oud te worden.

Organisatie OKRA-ZORGRECHT

Deelname is gratis

Inschrijven kan via dit Formulier.

Deelnemers krijgen een link om de webinar te kunnen volgen.

Deelnemers aan de webinar krijgen 10% korting op het boek ‘Verplant’ via Uitgeverij Vrijdag. Na de webinar ontvang je de kortingcode.

Contact zorgrecht@okra.be

02/246 44 30

Algemene info

woensdag 24 februari 2021
Vanaf 14u00
Tot 15u00
Gratis voor leden
Gratis voor niet-leden
Voorbij

Locatie

Digitaal
Haachtsesteenweg 1805
1130 Brussel