Wat kan je bij ons doen?

OKRA organiseert activiteiten voor jou, voor mij, voor iedereen. De activiteiten zijn even verscheiden als er ouderen zijn. Beleef cultuur én educatie met OKRA: Voordrachten, cursussen, computeropleidingen, filmfora, museabezoek, optreden, kunstateliers,.... Plezant bewegen met OKRA-SPORT+ kan natuurlijk ook! Al gehoord van Kanjam? Of wandelvoetbal? Ontdek het rijke aanbod aan sportactiviteiten zoals lijndans, fietsen, wandelen, petanque, kubb, badminton,...

Voor elk wat wils!

Afgelopen activiteiten

Activiteiten in je buurt

Ontmoeting & Ontspanning

Ledenvergadering met ontspanning door Herman en Eddy GAAT NIET DOOR WEGENS CORONA CRISIS

Trefpunt: Oelegem

Herman en Eddy zorgen voor sfeer en gezelligheid met hun swingende evergreens.
Sport & Beweging

Trip Trap

Trefpunt: Nijlen Centrum

Zingeving & Filosofie

Verwendag 80+

Toerisme & Uitstappen

Daguitstap: Kastelenroute in de buurt van Haarzuilens en boottocht in Utrecht

Trefpunt: Zandhoven

Prachtige kastelen met machtige torens en diepe slotgrachten. Waan jezelf terug in de riddertijd of latere eeuwen.
Kunst, Cultuur & Crea

Daguitstap: kastelenroute aan de Vecht , Nederland en bezoek met boottocht aan Utrecht. GAAT NIET DOOR WEGENS CORONA CRISIS

Trefpunt: Oelegem

In de voormiddag volgen we de kastelenroute aan de Vecht. Na het middagmaal nemen we de boot voor een bezoek aan Utrecht.

Ledenvergadering: moederfeest met Jef en Monique

Trefpunt: Oelegem

Voor het moederfeest zorgen we weer voor een gezellige feestmaaltijd. Jef en Monique brengen weer de nodige sfeer en ambiance.

Moederfeest

Kermisspelen

Volksspelen
Toerisme & Uitstappen

Daguitstap: Meetjesland met gids en bezoek aan Eeklo

Trefpunt: Zandhoven

In Meetjesland is er zo veel te zien en te beleven. De hoofdstad Eeklo begint zich beter te organiseren en wordt stilaan een leuke stad om te bezoeken. Rond de hoofdstad zijn een massa kleine gemeentes, welke eveneens iets te bieden hebben...De natuur is er prachtig om te ontdekken.
Kunst, Cultuur & Crea

Daguitstap: Meetjesland met gids, ribbekens à volonté, huifkartocht , bezoek aan Eeklo.

Trefpunt: Oelegem

Eerst brengen we , met gids, een bezoek aan het mooie Meetjesland. 's Middags eten we ribbekens à volonté, we doen een huifkartocht en brengen een bezoek aan Eeklo, het centrum van meetjesland.