Wat kan je bij ons doen?

OKRA organiseert activiteiten voor jou, voor mij, voor iedereen. De activiteiten zijn even verscheiden als er ouderen zijn. Beleef cultuur én educatie met OKRA: Voordrachten, cursussen, computeropleidingen, filmfora, museabezoek, optreden, kunstateliers,.... Plezant bewegen met OKRA-SPORT+ kan natuurlijk ook! Al gehoord van Kanjam? Of wandelvoetbal? Ontdek het rijke aanbod aan sportactiviteiten zoals lijndans, fietsen, wandelen, petanque, kubb, badminton,...

Voor elk wat wils!

Afgelopen activiteiten

Activiteiten in je buurt

concert

Trefpunt: Kumtich

stadsschouwburg Mechelen

Herdenkingsmoment

Trefpunt: Beitem

Tijdens een bezinningsmoment worden de gestorven leden van ons trefpunt herdacht. Daarna genieten we van een drankje en een knabbeltje terwijl we kijken naar de foto's van het voorbije OKRA-jaar!
Ontmoeting & Ontspanning

kaartprijskamp " slagen halen"

Trefpunt: Lichtaart

Sport & Beweging

Wandeling "Kooldries & Hoofsweer" in Brecht

Trefpunt: Edegem Elsdonk

Info: Jeannine Desfosses - tel. 03 281 05 08 (verplicht inschrijven voor vervoer vóór 13 november 2019)

Seniorenfeest

Trefpunt: Oostrozebeke

Met optreden van Garry Hagger & Dina Rodrigues

St Maartensmaal

Trefpunt: Antwerpen St.-Anna L.O.

SINT MAARTENSMAAL zondag 17 november 2019 Beweging.Net Linkeroever, KWB-kookclub én Samana Linkeroever zetten nogmaals gezamenlijk hun schouders onder de organisatie van het Sint-Maartensmaal; dit ten voordele van Samana Linkeroever. Het etentje
Sport & Beweging

Dansnamiddag voor koppels met orkest

Trefpunt: Zutendaal

Hou je van dansen, kom dan naar onze dansnamiddag op zondag 17 november in het Parochiecentrum, van 13h30 tot 16h30. De DALTON GANG speelt gekende melodieën en jullie dansen naar believen een wals, tango, quickstep, mars, chachacha enz... Gratis inkom, drank tegen democratische prijzen.

Smoutebollenbak

Trefpunt: Beerse - Centrum

Heerlijke smoutebollen en pannekoekendag voor iedereen.

Ledenvergadering & sjoelbak.

Trefpunt: Bavegem