Clubwerking

Trefpunt: Schellebelle Bruinbeke

Wandelen

Trefpunt: Lauwe

Verantwoordelijke Guido Defossez Tel. 056/ 41 76 24 telkens op de derde maandag van de maand

Kookclub Den houten pollepel

Trefpunt: Varsenare

De OKRA kookclub 'DEN HOUTEN POLLEPEL' komt maandelijks bijeen. Op voorstel van één van de leden wordt de maaltijd klaar gemaakt en dan volgt een gezamenlijke maaltijd. Interesse? Kom gerust eerst eens kennismaken.

Kaartclub

Trefpunt: Marke

In een namiddag samen genieten van uw hobby of interesses. Je beleeft heel wat en u krijgt de tijd om te genieten.

Petanqueclub 2020

Trefpunt: Marke

Sport, sportelen, bewegen… het is goed voor de gezondheid. Samen is het nog eens zo gezelliger. Twee maandagen op de maand van 14:00 tot 17:00 Data: open de link

Rummikub club 2020

Trefpunt: Marke

In een namiddag samen genieten van uw hobby of interesses

kaartclub

Trefpunt: St Willibrord

Tai-Chi

Trefpunt: St.-Jan

De tai chi vorm is een vloeiende opeenvolging van bewegingen. Vanuit een innerlijke rust krijgen we terug connectie met ons lichaam. Het resultaat is dat we ontspannen en gecoördineerd kunnen bewegen zonder overbodige spierspanning. Lichaam en geest komen terug in evenwicht. Iedere 3 maandag van de maand Na de tai chi volgt er nog een gezellige babbel aan de koffietafel.

"Creaclub" Okra Poperinge

Trefpunt: Poperinge