Contacteer OKRA (hoofdzetel)

OKRA vzw, trefpunt 55+
Haachtsesteenweg 579
1030 Schaarbeek

Tel : 02 246 44 41 
info@okra.be
BTW: BE 0412.022.346
RPR Brussel                                             

Wegbeschrijving

Met de auto

  • E40 vanuit Gent

Brusselse Ring (R0) richting Antwerpen/Luik tot de aansluiting met de A12. Je neemt de A12 richting Brussel en volgt de Van Praetlaan. Tweede lichten naar links, door de Van Praettunnel kom je op de Lambermont. Dan de 4de lichten links (Britsierslaan). AEROPOLIS staat aangegeven op de Lambermont. Recht voor je zie je het Aeropolis-gebouw.

  • E40 vanuit Leuven/Luik

Vanuit Leuven volg je de E40 tot het einde en draai je rechts af (richting Noord) : Reyerslaan en Lambermont. Rechts naar de Britsierslaan (wegwijzer Aeropolis). OF : via de Brusselse Ring richting Gent tot de aansluiting met de A201 (Leopold III-laan), richting Evere en dan aan het gebouw van Digital of RVS-verzekeringen rechts (Jules Bordetlaan) en direct links de Haachtsesteenweg op.

  • E19 vanuit Mechelen/Antwerpen

Vanuit Mechelen rij je tot afrit 12 (cargo). Volg richting Cargo en op het rond punt neem je de Haachtsesteenweg tot nr. 579. OF : via de Brusselse Ring richting Luik tot de aansluiting met de A201 (Leopold III-laan), richting Evere en dan aan het gebouw van Digital of RVS-verzekeringen rechts (Jules Bordetlaan) en direct links de Haachtsesteenweg op.

  • E19 vanuit Bergen/Charleroi

Je neemt de Brusselse Ring (R0) richting Antwerpen/Luik tot de aansluiting met de A12. Je neemt de A12 richting Brussel en volgt de Van Praetlaan. Tweede lichten naar links, door de Van Praettunnel kom je op de Lambermont. Dan de 4de lichten links (Britsierslaan). Aeropolis staat aangegeven op de Lambermont. Recht voor je zie je het Aeropolis-gebouw.

  • E411 vanuit Namen

Volg de E411 tot het einde en rij via de Jules Cockxlaan en de Triomflaan (langs de VUB) tot de Gen. Jacqueslaan. Vervolgens rechts richting Montgomery vanwaar je de Brand Withlocklaan, de Reyerslaan en de Lambermontlaan bereikt. Aan de wegwijzer Aeropolis  ga je rechtsaf (Britsierslaan). Recht voor je zie je het Aeropolis-gebouw.

  • A12 vanuit  Antwerpen/Boom

Aan het einde van de A12 volg je aansluitend de Van Praetlaan. Tweede lichten naar links, door de Van Praettunnel kom je op de Lambermont. Dan de 4de lichten links (Britsierslaan). Aeropolis staat aangegeven op de Lambermont. Recht voor je zie je het Aeropolis-gebouw.

Vanuit het station Brussel Noord
  • Tram 55 Da Vinci Noord-station (± 20 min.)

Je neemt tram 55 in station Brussel-Noord. Je stapt af in de Helmetsesteenweg aan de halte Schaarbeekse Haard. Rechts naar de Schaarbeekse Haardstraat (op hoek is een Texaco-tankstation) en op het einde naar rechts (Haachtsesteenweg 579). Je bevindt je nu aan de hoofdingang.

Vanuit het station van Schaarbeek
  • Vanuit station van Schaarbeek (± 20 min)

Te voet verder via de Huart Hamoirlaan (recht voor je). Steeds rechtdoor (lichtjes stijgend) tot aan kerk H.Familie. 

Rechts naar de Helmetsesteenweg. Eerste links (Schaarbeeksehaardstraat) (Op de hoek is een Texaco-benzinestation). Op het einde naar rechts (Haachtsesteenweg 579). Je bevindt je nu aan de hoofdingang.