OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende organisatie vinden we de integriteit van onze leden en 55+ in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen jou om ons (lidworden@okra.be) eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Alex Lefevre

te gaan wandelen
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Hello, ik ben alex, 61, 1m80. Ik werk nog een dik jaartje, maar heb nu al veel vrije tijd. Ik hou van wandelen, fietsen, motorrijden en kamperen. Meestal weg met de caravan. Voor mij geen mensenmassa, maar de natuur. Doe maar een wandeling in de bergen of aan zee. Ik wil geen relatie meer, maar ik maak graag tijd voor een leuke babbel met een toffe dame. Heb je zin in een koffie, een etentje, een ritje met de motor of om eens te gaan shoppen, stuur een berichtje.. alexdelijn@gmail.com.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!