Alex Lefevre

OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

te gaan wandelen
naar de film te gaan
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Andere
Hoi, ik ben alex, 59, geen kids, niet roker. Ik werk nog, maar heb veel vrije tijd. Ik hou van lekker eten, motorrijden, wandelen en fietsen, en vakantie. Meestal kamperen met de caravan. Uit mezelf geen museum/toneel bezoeker, maar sta open voor nieuwe ervaringen. Ik zoek geen relatie, maar zou graag beginnen met een kopje koffie of een etentje, en dan zien we wel wat volgt..

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!