OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende organisatie vinden we de integriteit van onze leden en 55+ in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen jou om ons (lidworden@okra.be) eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Dirk Van Essche

naar de markt te gaan
te gaan wandelen
uit eten te gaan
op daguitstap te gaan
naar het museum/expo te gaan
op vakantie te gaan
te gaan shoppen
Ik ben Dirk. Ik word 56 jaar. Ik ga graag eens iets gaan eten, wandel graag en kijk graag naar de voetbal. Ook vind ik het fijn om af en toe op vakantie te gaan. Mijn favoriete vakantieplek is nog steeds de Belgische kust. Ik ben op zoek naar iemand eerlijk om samen mee leuke dingen te doen.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!