OKRA gaat voor een warme samenleving en voldoende en aangename contacten voor haar leden en voor alle senioren! Als belangenbehartigende organisatie vinden we de integriteit van onze leden en 55+ in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen jou om ons (lidworden@okra.be) eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Elise

naar de film te gaan
uit eten te gaan
op vakantie te gaan
Ben een alleenstaande 74-jarige dame en kijk uit naar fijne vriendschappen met spontane zeventigers. Graag uit Aalst of omliggende gemeenten. Ik hou van de kleine dingen des levens zoals een terrasje doen, etentje, wat kuieren in de stad of daarbuiten, ... Ik heb een voorliefde voor onze kust.

Om op een OKRA-datingzoekertje te reageren moet je lid zijn van OKRA en ingelogd zijn met je account op de website.

Log in met je OKRA-account!